Арку головного входу ВДНГ відреставрують до травня 2018 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: mos.ru

Реставрацію арки головного входу ВДНГ планується закінчити в травні 2018 року. Про це m24.ru розповів заступник керівника департаменту культурної спадщини Леонід Кондрашев.

"Ми проведемо роботи по конструктиву скульптурної композит, зробимо її зміцнення. Можливо, будемо замінювати якісь елементи смальтовой обробки, так як окремі ділянки в аварійному стані. Арка жодного разу комплексно не реставрувалася, а будувалася швидко, і всередині десь навіть залишилися сліди монтажних конструкцій. Будемо працювати по реставрації терразитовой штукатуркою, з комунікаціями: опалення, електрика. Будемо також посилювати балочную систему всередині арки, відновлювати ті місця, де є втрати декору, пройдуть реставрацію і вазони аверху арки ", - розповів Л.Кондрашев.

За його словами, повністю всі роботи планується закінчити в травні 2018 року. При цьому реконструкція арки північного входу ВДНГ, яка йде зараз, завершиться в травні 2017 року.

Посилання по темі

На ВДНГ також проходить поступова реставрацію павільйонів на центральній алеї ВДНХ. Реставрацію павільйону «Космос» закінчать в 2017 році. У ньому можуть відкрити обсерваторію . Крім того, готується ремонт павільйону «Землеробство» . Тут проведуть комплексні наукові дослідження, включаючи історико-архівні та бібліографічні, обміри та інженерні вишукування, а також зроблять коригування предмета охорони. Реставрації очікують також павільйони "Культура" і "Атомна енергія". В останньому після реконструкції відкриється МФЦ. Крім того, на території ВДНГ в реконструйованому павільйоні № 19 відкриється Музей атомної енергії .

Зараз на ВДНГ йде реставрація історичного ландшафту . Роботи проведуть в кілька етапів і повністю завершать у 2017 році. У квітковому партері між фонтанами "Кам'яна квітка" і "Дружба народів" висадять 68 формуваннях лип з кубічної формою крони і висотою близько шести метрів, а на бічних Боскет ділянки замінять їли. Всі хворі і деформовані дерева замінять. Дотримуючись історичного проекту, на ВДНГ з'являться пальми з Кавказу, які взимку будуть прибирати в оранжереї. До 2018 року на виставці побудують нове колесо огляду , А також "Парк майбутнього". Розважальний комплекс буде поділений на дві зони: відкриту - з американськими гірками, і закриту - з атракціонами формату 4D і 5D.

На Каменських ставках ВДНГ з'являться пішохідні містки , Амфітеатр і сцена на воді. Вони стануть частиною ландшафтного парку, йдеться в документації виставки. Береги ставків планується зміцнити і влаштувати оглядові майданчики.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online