Реконструкція кінотеатрів "Варшава" та "Схід" почнеться не раніше 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: m24.ru

Реконструкція московських кінотеатрів "Варшава" та "Схід" почнеться не раніше 2017 року. Про це собщает Агентство "Москва" з посиланням на гендиректора агентства стратегічного розвитку "Центр" і керівника оргкомітету конкурсу на реконструкцію кінотеатрів "Варшава" та "Схід" Сергія Георгіївського.

"Ми з вами маємо як мінімум рік, щоб цей об'єкт (кінотеатр" Схід ") був переосмислений, спроектований і переданий в реалізацію. Це відбудеться не раніше 2017 року", - сказав Георгіївський. Він додав, що такі ж терміни встановлені і щодо кінотеатру "Варшава".

Нагадаємо, компанія ADG group за підтримки Моськомархитектури оголосила відкритий конкурс на розробку концепції редевелопмента цих кінотеатрів. Запропонована концепція збереже і розширить культурно-просвітницькі функції і буде орієнтована на сучасні потреби жителів міста.

Посилання по темі

Також вона запропонує нову сервісну і економічну модель для громадського центру, а також рішення з благоустрою території навколо. Переможці будуть оголошені на фінальному засіданні журі 25 січня 2016 року.

Кінотеатр "Восход" розташований на південно-сході Москви, в районі Рязанський. "Варшава" знаходиться на півночі столиці, на території Войковської району. Обидва кінотеатру побудовані за типовими архітектурним проектам в 70-і роки. Сьогодні ці об'єкти застаріли і перестали виконувати свою функцію. Велика частина площ всередині будівель використовується не за призначенням, заповнена непрофільними орендарями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online