аеропорт Варшави

  1. Аеропорт Варшави - Warsaw Chopin Airport Термінали: 2 Координати GPS: 52 ° 10'16.5 "N 20 ° 58'24.9"...
  2. Підписка на зміну цін на авіаквитки до Варшави
  3. Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Варшаву
  4. Послуги в аеропорту Варшави
  5. Загальні види послуг в аеропорту Варшави
  6. Грошова компенсація за затримку рейсу - не пропустіть!
  7. Транспорт в аеропорту Варшави
  8. Оренда автомобіля в аеропорту Варшави
  9. Трансфер з аеропорту Варшави
  10. Візовий збір - Варшава
  11. Не забудьте про страховку!
  12. Аеропорт Варшави - Warsaw Chopin Airport

Аеропорт Варшави - Warsaw Chopin Airport

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Термінали: 2
Координати GPS: 52 ° 10'16.5 "N 20 ° 58'24.9" E
Latitude: 52.170998
Longitude: 20.972794
Сайт аеропорту: www.lotnisko-chopina.pl
Популярність аеропорту: 383

Аеропорт Варшави імені Фредеріка Шопена (Lotnisko Chopina w Warszawie) - найбільший міжнародний аеропорт Польщі, розташований у варшавському районі Влох (Włochy) в 7,9 км на південний захід від центральної частини міста Аеропорт Варшави імені Фредеріка Шопена (Lotnisko Chopina w Warszawie) - найбільший міжнародний аеропорт Польщі, розташований у варшавському районі Влох (Włochy) в 7,9 км на південний захід від центральної частини міста. В аеропорту працюють два пасажирські термінали - Термінал "А" (4 рівня) і Термінал загальної авіації. У будівлях терміналів аеропорту Варшави працюють різні торгові точки, магазини, ресторани, бари і кафе. Аеропорт Варшави імені Фредеріка Шопена є транзитним хабом і базовим аеропортом для національної польської авіакомпанії LOT Polish Airlines.

Варшавський аеропорт імені Шопена використовують понад 50 міжнародних авіакомпаній для здійснення пасажирських і вантажних авіаперевезень.

Пошук і бронювання авіаквитків в Варшаву

Календар низьких цін на авіаквитки до Варшави

Календар низьких цін для пошуку та бронювання дешевих авіаквитків в Варшаву. Введіть місто відправлення і місце призначення або використовуйте ті, які вже вказані для пошуку найнижчих цін на авіаквитки за календарем.

Підписка на зміну цін на авіаквитки до Варшави

Як шукають дешеві авіаквитки грамотні мандрівники? Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка? Відповідь дуже проста - вони роблять це заздалегідь. Всім відомий той факт, що квиток, куплений за три місяці до дати вильоту, коштує істотно дешевше, ніж квиток, куплений за тиждень.

Коли майбутній авіапасажир збирається купити авіа квиток до Варшави заздалегідь, він може не брати перший знайдений варіант, а поспостерігати якийсь час за зміною ціни. Часто за своє терпіння він винагороджується ще кількома заощаджені сотнями рублів. Але постійно заходити на сайт і перевіряти ціну втомлює. Тому ми пропонуємо відвідувачам нашого сайту сервіс підписки на зміну цін авіаквитків. Вам потрібно вказати адресу своєї електронної пошти, місто відправлення та призначення (якщо не вказані або не збігаються з вашим майбутнім маршрутом). Після цього вам почнуть приходити листи з інформацією про нові ціни на авіаквитки. Як тільки ви побачите, що ціна знизилася - відразу зможете купити квиток до Варшави за дешевою ціною.

Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Варшаву

Хочеш заробити на авіаквитках і інших туристичних продуктах? Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах? Приєднуйся і отримуй дохід!

Послуги в аеропорту Варшави

В аеропорту Варшави для авіапасажирів є індивідуальне VIP-обслуговування:

VIP-зал в аеропорту Варшави - це зона підвищеної комфортності, обладнана всім необхідним для зручного і приємного перебування пасажирів в очікуванні посадки на літак або після тривалого перельоту.

Загальні види послуг в аеропорту Варшави

В аеропорту Варшави імені Фредеріка Шопена авіапасажири можуть скористатися наступними видами послуг:

  • камера зберігання

  • кондиціювання

  • преса

  • зручності для інвалідів

  • дитяча зона

  • послуги зв'язку

  • інтернет

  • тв / відео

  • напої

  • кафе і закусочні

  • бари

  • ресторани

  • магазини duty free

  • готель в аеропорту

  • душ

  • паркінг

  • ліфт

  • носій

Грошова компенсація за затримку рейсу - не пропустіть!

А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?

Compensair - це сервіс, який допомагає отримати компенсацію в разі:

  • Затримки рейсу;
  • Скасування рейсу;
  • Відмови в посадці (овербукинг);
  • Пропущеної пересадки з вини авіакомпанії.

Пасажир може отримати від 250 євро до 600 євро за проблеми з рейсом, країною вильоту або прильоту якого є Туреччина, Ісландія, Норвегія, Швейцарія або будь-яка інша країна Європейського Союзу. Можливість отримати компенсацію поширюється і на всі рейси авіакомпаній, зареєстрованих в ЄС. При цьому важливо, щоб проблеми з рейсом були викликані надзвичайними обставинами:

  • Загроза теракту;
  • Погані погодні умови;
  • Страйк.

Скористатися послугами можуть всі пасажири, незалежно від громадянства. Це означає, що отримати компенсацію можна навіть в тому випадку, якщо пасажир не є громадянином ЄС або Туреччини.

Compensair бере на себе всі клопоти. Клієнту необхідно підписати форму згоди на представлення інтересів, а також надати інформацію про рейс та номер квитка. Далі фахівці проведуть детальний аналіз ситуації, складуть первинну претензію і будуть вести "юридичний діалог" з авіакомпанією, домагаючись виплати. Про всі важливі етапи клієнт інформується по електронній пошті або SMS.

У разі успіху пасажиру виплачується компенсація. У разі неуспіху пасажир не несе ніяких витрат і інших витрат.

Транспорт в аеропорту Варшави

Громадський транспорт в аеропорту Варшави імені Фредеріка Шопена представлений автобусними маршрутами і залізничною лінією.

Автобусні маршрути з'єднують аеропорт з центром міста, готелями і багатьма іншими точками в Варшаві. В аеропорту працює спеціальний автобусний термінал з численними стоянковими точками, трьома розвантажувально-навантажувальних майданчиками і критої зоною очікування. Квитки на проїзд в автобусах (ZTM) можна купити в залі прильоту аеропорту, в кіосках-автоматах в аеропорту і на зупинках, а також у водія автобуса.

  • Автобус 148 - щодня з 4:34 до 22:35. Аеропорт - Ursynów-Praga
  • Автобус 175 - щодня з 4:27 до 22:58. Аеропорт - центр Варшави
  • Автобус 188 - щодня з 4:47 до 23:18. Аеропорт - центр Варшави
  • Автобус 331 - щодня з 6:13 до 17:54. Аеропорт - Metro Wilanowska
  • Автобус N32 - щодня вночі з 23:15 до 4:49. Аеропорт - Залізничний вокзал

Залізничне сполучення аеропорту з містом здійснюється двома компаніями - Szybka Kolej Miejska - SKM (Fast Urban Railway) і Koleje Mazowieckie (Masovian Railways). Квитки на проїзд у поїзді (ZTM) можна купити в залі прильоту аеропорту, в кіосках-автоматах в аеропорту і на автобусних зупинках.

Потяги компанії Szybka Kolej Miejska слідують з аеропорту Варшави за двома напрямками - SKM S2 і SKM S3.

Маршрут SKM S2: Аеропорт - Warszawa Służewiec - Warszawa Żwirki i Wigury - Warszawa Rakowiec - Warszawa Al. Jerozolimskie - Warszawa Zachodnia - Warszawa Ochota - Warszawa Śródmieście - Warszawa Powiśle - Warszawa Stadion - Warszawa Wschodnia - Warszawa Rembertów - Warszawa Wesoła - Warszawa Wola Grzybowska - Sulejówek - Sulejówek Miłosna.

Маршрут SKM S3: Аеропорт - Warszawa Służewiec - Warszawa Żwirki i Wigury - Warszawa Rakowiec - Warszawa Al. Jerozolimskie - Warszawa Zachodnia - Варшава Центральний вокзал.

Пасажири, які прибувають в аеропорт Варшави, можуть замовити трансфер або скористатися послугами таксі, а також орендувати автомобіль.

Пасажири, які прибувають в аеропорт Варшави, можуть замовити трансфер або скористатися послугами таксі, а також орендувати автомобіль

Оренда автомобіля в аеропорту Варшави

Задумалися про транспорт? Бажаєте недорого взяти напрокат автомобіль?
Ми допоможемо вам знайти і орендувати автомобіль в аеропорту Варшави ...
Ви зможете орендувати авто в аеропорту Варшави на найвигідніших умовах!

Ви зможете орендувати авто в аеропорту Варшави на найвигідніших умовах

Трансфер з аеропорту Варшави

Потрібен недорогий трансфер в готель з аеропорту Варшави? Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний авіарейс? Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в 96 країнах світу.

У парку сервісу 12 класів автомобілів - від бюджетного економа до мікроавтобусів на 19 пасажирів. Якщо ви відправляєтеся в поїздку з дітьми, то можете замовити дитяче крісло потрібної вікової групи - водій обов'язково встановить його перед поїздкою.

Візовий збір - Варшава

Не знаєте де зупинитися? Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Ми допоможемо вам знайти і забронювати готель на найвигідніших умовах!

Ми допоможемо вам знайти і   забронювати готель на найвигідніших умовах

Не забудьте про страховку!

Страхування подорожуючих здійснюється багатьма компаніями. На нашому сайті вони представлені Liberty Страхування і Зетта Страхування . Це одні з найбільших представників даної галузі, яким ви можете довірити своє здоров'я, багаж і гарний настрій.

Купити поліс страхування через інтернет дуже просто. Вам достатньо скористатися нашим сервісом. Кожна куплена страховка, з межею відповідальності від 30000 Євро, підходить для отримання шенгенської візи та приймається в посольствах усіх країн. Процедура онлайн покупки проходить в кілька кліків і займає не більше 3-х хвилин.

Ми ніколи не видаляємо негативні відгуки. Ми ніколи не виправляємо відгуки. Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз.

Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз

Аеропорт Варшави - Warsaw Chopin Airport

Якщо ви вирішили написати свій відгук або коментар і поставити свою оцінку, то обов'язково обґрунтуйте свою думку. Також слід мати на увазі, що проставлені вами оцінки без написання коментарів або пояснень не приймаються і не повинні розглядатися як загального рейтингу.

Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка?
Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах?
А ви в курсі, що завдяки сервісу Compensair авіапасажири можуть отримати компенсацію до 600 євро за затримку або скасування рейсу?
Бажаєте недорого взяти напрокат автомобіль?
Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний авіарейс?
Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online