Бухгалтер на дому. Як знайти роботу?

  1. Оплата за послуги бухгалтера
  2. Чим ще може займатися бухгалтер на дому?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи можна бухгалтеру працювати з дому? Вірите чи ні, але ви можете робити майже все в Інтернеті, в тому числі і з бухобліку. Ви можете працювати в комфорті вашого власного будинку, в домашньому офісі, у вітальні або навіть в кав'ярні з ноутбуком і бездротовим зв'язком.

Ви можете працювати в комфорті вашого власного будинку, в домашньому офісі, у вітальні або навіть в кав'ярні з ноутбуком і бездротовим зв'язком

Бухгалтерська робота цілком дозволяє працювати дистанційно, оскільки звіти здаються в податкову інспекцію електронкою один раз в квартал, або за рік (залежить від звіту), а поточну роботу можна обговорювати і по телефону з керівником організації. Головне - грамотно вести первинний облік на своєму комп'ютері і відстежувати фінансові операції, щоб згодом без помилок звести дебет з кредитом.

Багато фахівців підробляють будинку, їх знання, досвід та навички необхідні. І після виходу на свою основну роботу можна не залишати діяльність на дому, отримуючи додатковий заробіток.
Така робота, як бухгалтер на дому, особливо підходить молодим матусям, у кого є вільний час і потреба в грошах.

Що стосується роботи з банками, то багато хто з них вважають за краще обслуговування онлайн. Тобто, щоб оплатити податки з заробітної плати або перерахувати гроші постачальнику товарів або послуг, досить відкрити сайт банку в безпечному режимі, створити платіжне доручення, підписати його через SMS і натиснувши відповідну кнопочку відправити в банк для виконання, якщо, звичайно, залишок на рахунку дозволяє це зробити і вам довіряють чужі гроші.

Багато компаній наймають фахівців зі стажем на постійній або тимчасовій основі. Як мінімум, потрібно три роки роботи за фахом.

Зрозуміло, що простіше знайти роботу тим, у кого вже є хоч якийсь стаж. При цьому досить написати оголошення в місцеву газету типу "Бухгалтер на дому. Шукаю роботу. Стаж роботи 3 роки. Тел.3333333 ".

Краще буде, якщо проаналізуєте наявні оголошення і на основі їх складете своє, та так, щоб воно зацікавило тих, хто шукає фахівців і вам почали дзвонити.

Або в Інтернеті слід знайти сайти з вакансіями в вашому регіоні і дзвонити за вказаними телефонами або писати повідомлення і відправляти ваші резюме за вказаними e-mail. Там же можна розмістити і своє оголошення, наприклад, таке: "послуги приватного бухгалтера Москва. Тел. 2222222 ". Не забудьте вказати свою електронну адресу.

Оплата за послуги бухгалтера

Послуги приватного бухгалтера в Москві і області можуть добре оплачуватися, від 10 до 50 тисяч рублів на місяць при постійній роботі. Оплата залежить від системи оподаткування компанії, обсягу документообігу, чисельності працівників.

Індивідуальний підприємець на ЕНВД з п'ятьма працівниками навряд чи стане платити більше 10-15 тисяч рублів на місяць за мінімум дій бухгалтера, коли потрібно-то всього нараховувати щомісяця заробітну плату, оплачувати податки і 1 раз в квартал здавати звіти в податкову інспекцію, до Пенсійного фонд і фонд соціального страхування. З надходять рахунок-фактурами за товари або послуги і їх оплатою багато підприємців вважають за краще працювати самостійно.

Можна брати гроші за разові послуги. Виконання одного звіту коштує 500-1000 рублів. Якщо у вас буде кілька фірм, компаній, IP, то за тиждень можна отримати непогану надбавку до зарплати, пенсії або стипендії.
Зараз, правда, пошук роботи ускладнився через безліч консалтингових компаній, що пропонують свої послуги з бухгалтерського обслуговування підприємств. З часом конкуренція буде збільшуватися. Тому, доведеться удалёнщікам знижувати свої розцінки і працювати за меншу суму.

Ну а тим, хто не має досвіду, потрібно десь набирати його. Можна заради цього постажуватися деякий час за чисто символічний оклад, але з офіційним оформленням на роботу, щоб у трудовій книжці з'явився запис, що громадянка Сидорова чесно трудилася в компанії товариша Петрова в якості бухгалтера один рік. Навіть цього терміну цілком вистачить, щоб згодом знайти роботу у якогось підприємця на спрощеній системі оподаткування.

Правда, є деяка частина підприємців, які відносяться до надомною бухгалтерам з недовірою. Начебто і вигода очевидна: не потрібно збільшувати штат працівників, не треба платити офіційно заробітну плату (хоч це і незаконно, проте, в основному, так і робиться), платити зайві податки, купувати оргтехніку - але страх перед некомпетентністю або неохайністю віддаленого працівника переважує всі доводи.

Інші, для кого ощадливість - питання життя і смерті на ринку, взагалі вважають, що краще нікого не брати, а виробляти облік своїми силами. На жаль, життя доводить недалекоглядність подібний позиції. Звітність з промахами, некоректні проводки, незнання підзаконних актів Мінфіну - будь-який з цих помилок досить, щоб привернути увагу податківців. З'являється резонне питання: а ризикувати - коштувало?

Чим ще може займатися бухгалтер на дому?

Крім ведення бухгалтерського обліку, бухгалтер на дому може освоїти і такі напрямки діяльності, як:

  • консультування з skype;
  • викладацька робота. Можна створити сайт, зробити розсилку і залучати бажаючих вивчити бухгалтерську справу через Інтернет, організовуючи платні вебінари через спеціальні сервіси в Інтернеті або читаючи лекції через skype;
  • аналіз діяльності підприємств. Бухгалтер на дому з хорошим профільною освітою і досвідом цілком впоратися і з цією роботою;
  • публікація своїх статей в засобах масової інформації або на чужих сайтах, природно, за гроші;
  • написання статей і продаж їх на статейних біржах, таких як advego.ru, textsale.ru та ін.

Таким чином, можливостей і способів продати себе у бухгалтера- фрілансера набагато більше, ніж у представників інших професій. Налаштуйте себе на успіх і дійте.

Both comments and pings are currently closed.

Чи можна бухгалтеру працювати з дому?
З'являється резонне питання: а ризикувати - коштувало?
Чим ще може займатися бухгалтер на дому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online