Британський музей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цей відомий музей Лондона має великі; ми етнографічними колекціями і памятніквамі культури (більше 7 млн
Цей відомий музей Лондона має великі; ми етнографічними колекціями і памятніквамі культури (більше 7 млн. Експонатів з різних куточків земної кулі, що ілюструють і підтверджують історію людства від її початку і до сьогоднішнього дня). Письменник Марк Фішер відзначив: "Дивовижні знахідки з усього світу, зібрані в музеї в Блумзбері, незліченні. Вони подібні до листю дерева, які неможливо перерахувати. Вони розповідають нам про цілі покоління чоловіків і жінок, які жили в давнину: греків і ассірійців, ацтеках і інуїтів , китайців і індусів, які придумали, вирізали, викували, загартували і відлили предмети ".
Британський музей був відкритий в 1753 році на основі колекцій відомого британського лікаря і вченого Хенсен Слоуна. Вперше був відкритий 15 січня 1759 року в Монтегю-хаусі в Блумсбері, де і розташований по сей день. За два з половиною століття існування Британського музею були створені кілька подібних установ, одне з яких - Британський музей природознавства в Південному Кенсінгтоні в 1887 році. У 1997 році було відкрито будинок Британської бібліотеки. До цього в будівлі Британського музею перебували Національний музей старожитностей і Національна бібліотека.

Музей є позавідомчим громадською установою, яке спонсорується Управлінням у справах культури, ЗМІ і спорту. Як і в інші національні музеї та арт-галереї Великобританії, вхід в Британський музей безкоштовний, за винятком тимчасових спеціалізованих експозицій. З 2001 директором музею є Нейл МакГрегор.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online