Що таке лінь і як з нею боротися

  1. Як впоратися з лінню
  2. Розділяй і виконуй
  3. усунути перешкоди
  4. винагорода
  5. Тільки сьогодні
  6. Правило 1 хвилини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відро для сміття переповнене, постіль не застелена, білизна випрати, але не розкладено по місцях

Відро для сміття переповнене, постіль не застелена, білизна випрати, але не розкладено по місцях ... Це зайшла в гості пані Лінь. Але якщо відкладати всі справи на потім, то незабаром їх збереться стільки, що вирішити їх швидко буде зовсім не просто. А так і до депресії і апатії недалеко. лінь і успіх не йде одним шляхом, тому якщо людині хочеться чогось досягти, варто терміново щось вирішувати.

Як впоратися з лінню

Щоб впоратися з лінню, потрібно ще трохи полентяйнічать. Сісти або лягти і взагалі нічого не робити до тих пір, поки не з'явиться гостре бажання діяти. Ні їсти, ні пити, ні дивитися телевізор або переглядати новини в соцмережах - нічого. Не мине й 10-20 хвилин, як мозок почне подавати сигнали до дії.

Розділяй і виконуй

Найчастіше людина не хоче починати роботу через те, що вона займає багато сил і часу. Але монотонне заняття завжди можна поділити і виконати в кілька підходів. Іноді людина налаштовується попрацювати 5 хвилин, а потім захоплюється і вже не може зупинитися поки все не виконає.

усунути перешкоди

Бувають і такі випадки, коли людина зібрався попрацювати, але зачепився поглядом за дерево за вікном, а потім почав спостерігати за чоловіком з собакою, далі за дитиною в пісочниці і ... ой, ось і працювати вже ніколи. Не потрібно відволікатися на телевізор, соціальні мережі і нетермінові повідомлення. Вони забирають дуже багато часу.

винагорода

Можна придумати для себе навіть систему заохочень. Виконав справа - можна з'їсти цукерку, заварити чай або розслабся на 5 хвилин в кріслі. За кожне закінчене справу потрібно винагороджувати себе.

Тільки сьогодні

Не варто перекладати на завтрашній день те, що хоч частково можна виконати сьогодні. «Завтра» - це найважчий день, адже він ще не почався, а на нього вже маса планів. А якщо ще й виникнуть непередбачені обставини, то знову доведеться все відкласти. Краще починати найважчу роботу сутра. Саме в цей період працездатність найвища.

Правило 1 хвилини

Якщо справа займає близько хвилини, то його потрібно виконати негайно:

  • помити за собою чашку;
  • заховати куртку в шафу;
  • зателефонувати і домовитися про зустріч;
  • під час ранкової кави скласти план дій на день.

Коли виникає думка, щоб відстрочити якась агресивна дія, що займає хвилину часу, потрібно пересилити себе і зробити це зараз.

Якщо прислухатися до рекомендацій, то лінь не знайдеться місця в житті. Більшість справ можна виконати зараз, а вільний час присвятити улюбленим людям і цікавим заняттям.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online