Макгрегор прилетів на фінал мундіалю поговорити з Путіним

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ірландський боєць змішаних бойових мистецтв Конор Макгрегор прилетів до Москви, щоб подивитися фінальний матч чемпіонату світу з футболу на стадіоні «Лужники».

Він спостерігає за грою збірних Франції та Хорватії в ложі для почесних гостей разом з президентом Росії Володимиром Путіним.

Він спостерігає за грою збірних Франції та Хорватії в ложі для почесних гостей разом з президентом Росії Володимиром Путіним

Макгрегор проведе в Москві кілька днів, де у нього досить насичена програма. Зокрема, після матчу він обговорить з президентом РФ, на запрошення якого прилетів до російської столиці, популяризацію та розвиток в Росії змішаних бойових мистецтв (ММА).

Зокрема, після матчу він обговорить з президентом РФ, на запрошення якого прилетів до російської столиці, популяризацію та розвиток в Росії змішаних бойових мистецтв (ММА)

У березні нинішнього року ірландець розповів про своє ставлення до глави російської держави.

«Я обожнюю Путіна, він крутий мужик. Я знаю, що росіяни - сильні люди, вони чують підступ за милю. Путін теж це чує, тому він керує своєю країною. Ще я знаю, що він великий шанувальник ММА і єдиноборств, тому Росія одна з провідних країн у світі, якщо не провідна », - сказав тоді боєць телеканалу« матч ТВ ».

Раніше сьогодні «Рідус» повідомляв, що знаменитий боєць вже приземлився в московському аеропорту.

Подробиці фінальної гри мундіалю між збірними Франції та Хорватії читайте в нашій онлайн-трансляції .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online