Огляд готелю Султан Біч Хургада - червоне море чекає на Вас! Все на відпочинок!

  1. Загальний опис готелю Султан Біч Хургада
  2. Прилегла територія готелю
  3. Приємне обслуговування в готелі
  4. Багатий стіл - перевага готелю Султан Біч Хургада
  5. Інші особливості відпочинку в готелі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поїздки в Єгипет для відпочинку «в літо» залишаються дуже популярними. Відрізняються такі подорожі тим, що можна кілька днів відпочити на море в будь-який час року. Навіть взимку там можна спокійно купатися.

Хуганда - невелике місто, розташоване на березі Червоного моря Хуганда - невелике місто, розташоване на березі Червоного моря. Практично все узбережжя поділене між готелями, одним з яких є Султан Біч Хургада.

Загальний опис готелю Султан Біч Хургада

Готель Султан Біч Хургада працює з 1998 року, а в 2006 провели його капітальний ремонт. Виділяється серед інших дешевими номерами і досить хорошим обслуговуванням. За ті гроші, що були заплачені, будь-який клієнт отримає максимум можливого.

Всього 380 номерів, велика частина яких відноситься до категорії Стандарт. Є кілька двоповерхових вілл. Основний корпус має прямокутну форму. Він на 4-ри поверхи. Є ще кілька двоповерхових корпусів.

Розташовується у моря, недалеко від міжнародного аеропорту, практично в центрі міста. Так що у вільний час можна прогулятися по арабським вулицях і оглянути місцеві визначні пам'ятки.

За окрему плату місцеві туроператори або гіди наших турфірм пропонують великий вибір екскурсій на будь-який смак.

Готель Султан Біч Хургада орієнтований на сім'ї з дітьми, пари та літніх людей. Для цього у них заведені певні порядки. Працює система «Все включено» або можна проживати на умовах Полу пансіонату.

Номери стандартні, з холодильниками, кондиціонерами і безкоштовними сейфами. Багато людей пишуть про пилу, брудних вікнах, старих меблів. Це дуже прискіпливі туристи. Насправді все не так погано.

Як і в будь-якому готелі може попастися більш-менш симпатична кімната, яку при бажанні можна змінити на ресепшені. Ванна обладнана ванною або душовою кабіною. З номерів є вихід на балкон, відкривається гарний вид на прилеглу територію. Просторо і багато місця.

Прилегла територія готелю

Навколо готелю Султан Біч Хургада знаходиться тропічний парк, основним рослиною якого будуть пальми. Територія облагороджена і доглянута. У жарку пору трава може трохи вигоряти. Частина номерів має вікна і балкони з виходом в місто, інша частина у внутрішній дворик, де розташований басейн.

Купатися і загоряти в готелі можна в двох місцях Купатися і загоряти в готелі можна в двох місцях. Басейн порадує красивою блакитним водою, яка завжди тепла і спокійна. Вона не солона, тому потім не буде неприємного відчуття стягування шкіри. Втричі місце - пляж.

При готелі він піщаний з дном вкритим піском з дрібною галькою. Пісок за кольором трохи сіруватий, а біля моря немає блакитного, як на картинках кольору. Воно солоне, а взимку може бути навіть тепліше, ніж повітря.

На березі моря і біля басейну є велика кількість лежаків, парасольки, видають безкоштовно рушник. Працюють бари, а на пляжі ввечері проходять дискотеки.

Пляж варто вибрати для дітей, тому що грати в піску на мілководді їм дуже сподобається. А просто позасмагати краще біля басейну.

Крім парку та водойм на території є дитячий майданчик з різними гойдалками, тенісний корт для любителів спорту.

Можна проводити вільний час в сауні, СПА-комплексі, зайнятися водними видами спорту, пірнаючи з маскою, аквалангом, віндсерфінгом. Увечері всі гості готелю запрошуються подивитися шоу програму і на дискотеку.

Приємне обслуговування в готелі

Окремо потрібно відзначити доброзичливість співробітників готелю. Вони завжди готові вирішувати проблеми своїх гостей, зробити їх відпочинок найбільш приємним і залишити тільки позитивне враження про себе.

Працює правило, як ви ставитеся до співробітників, так і вони до вас. За цілий день вони стикаються з великою кількістю різних проблем, тому доброзичливість - ключ до взаєморозуміння.

На ресепшені готові поміняти номер при наявності претензій, провести ремонтні роботи На ресепшені готові поміняти номер при наявності претензій, провести ремонтні роботи. Прибирання в номерах проводиться, якщо вивішена постояльцями табличка.

Деяким може здатися надмірно нав'язливим увагу персоналу. Сподобається гостям готелю то, що їх зрозуміють, якщо вони будуть говорити російською, німецькою, англійською та арабською мовами.

Аніматори, як частина штату, добре справляються зі своїм завданням. Розважальна програма ненав'язлива і проста. Любителі особливих вражень повинні будуть самостійно подбати про свої розваги готелі SultanBeachHotelHurghad на Хуганде.

Дратівливим може здатися увагу місцевих турагентів, зазивав в хамам і на масаж. Але це їх основна робота, а будь-який відпочиваючих може стати клієнтом.

Багатий стіл - перевага готелю Султан Біч Хургада

Тільки позитивних відгуків заслуговує система харчування в готелі. Там працює кілька барів і ресторанів. За системою «Все включено» можна безкоштовно їсти в ресторані типу «Шведський стіл».

Він розрахований на 250 місць, тому черг не створюється. Кількість страв не сильно велике, але все свіже і смачне. Меню європейського типу. Порційно видається м'ясо: курка або риба на вибір. Гарячі страви якісно заправляють місцевими спеціями.

На гарнір можна вибрати сирі, варені, тушковані овочі, рис, макарони. У великій кількості виставлено солодке, випічка та фрукти. Серед фруктів частіше зустрічаються звичні банани і апельсини, які характерні для цієї території.

Напої видаються в невеликих стаканчиках Напої видаються в невеликих стаканчиках. Алкоголь місцевого виробництва подають безкоштовно, а за іноземні напої доведеться платити.

Крім цього ресторану є ще один, який пропонує меню італійкою кухні. Всю їжу можна замовити в номер. Він уже платний. Днем працює кафе в холі, відкривається два бари на пляжі і біля басейну. Голодним не залишиться жоден турист.

Система харчування у них триразова: сніданок, вечеря і полуденок (невеликий перекус). Варто пам'ятати, що всі бари і ресторани закриваються після 22 годин, так що пізніше, щоб поїсти, потрібно вийти в місто.

В номер також не приносять бутильовану воду, її можна набрати в ресторані під час сніданку або вечері, скористатися Куллер.

В номер також не приносять бутильовану воду, її можна набрати в ресторані під час сніданку або вечері, скористатися Куллер

Шукайте усамітнення і спокій? готель Панорама Бунгало Хургада з окремими будиночками прямо над морем чекає вас!

Читайте наш огляд готелю Сонеста Фараон Біч в Хургаді - здивує вас своїми ресторанами.

Готель з величезні кількість водних гірок ви знайдете тут - Джангл Аквапарк в Хургаді.

Інші особливості відпочинку в готелі

Так як ніхто сьогодні не мислить свого життя без інтернету, то готель порадує безкоштовним Wi-Fi. Найкраще сигнал ловить в холі, тому вечорами там накопичується досить багато людей.

В цілому готель Султан Біч Хургада працює не один рік. Тому він має обжитий вид. Все в ньому зроблено для відпочиваючий. Гарний хол, обстановка номера - все повинні залишитися задоволеними.

Найбільше підходить для купання і загоряння, якщо хочеться пригод, потрібно шукати інший варіант. Ненудно в готелі буде великий компанії, яка знайде, як себе розважити.

* Відео з готелю Султан Біч Хургада - відеозамальовка готелю

Місце досить людне, тому не підійде для тих, хто бажає усамітнитися. Варто врахувати, що, скільки людей, стільки й думок про цей готель, тому не варто вірити абсолютно всіма відгуками.

Шукайте усамітнення і спокій?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online