£ Adskape оплата за покази

  1. Моя особиста думка, відгуки з досвіду роботи з системами оплати за покази Adskape партнерська програма...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Подробиці Переглядів: 2593

Реф-посилання - http://adskape.ru/unireg.php?d=1&ref=43919 Реф-посилання -   http://adskape

Adskape - це перш за все система медійної реклами з оплатою за кількість показів оголошень, і одночасно партнерська програма оплачують кліки. Це головна відмінність Адскапе від контекстної реклами, хоча в системі так само є рекламодавці, які оплачують додатково до простого показу оголошень кліки користувачів по оголошеннях.

Моя особиста думка, відгуки з досвіду роботи з системами оплати за покази Adskape партнерська програма Адскапе:

Тобто маємо відвідуваний ресурс ставимо систему і в залежності від тематики отримуємо дохід. Який, як правило, в наступний період часу буде аналогічно стабільним і прогнозованим.
система Adskape Тобто маємо відвідуваний ресурс ставимо систему і в залежності від тематики отримуємо дохід цікава і відрізняється від більшості, насамперед, своїми медійними банерами з оплатою за їх перегляди по високі ставками - з грубого розрахунку 10 рублів 50-200 переглядів. При ви можете переглянути які конкретно банери зараз ви рекламуєте, і заблокувати будь-який не сподобався Вам банер. Але навіть і не моніторячи рекламодавців можна бути цілком спокійним.
Періодично заходячи в акаунт я переконався, що як правило пропонується реклама наступних сфер і послуг:
кінозали онлайн, пропозиції послуг з організації дитячих свят, сайти відомих ЗМІ як традиційних так і повністю електронних, реклама дачних котеджів, сайтів знайомств, і топу подібне.
В цілому все досить біло і високопрофесійно і відрізнити дану рекламу від контекстної практично не реально.
Звичайно, при виборі варіантів розташування не банерів, а звичайних партнерок Вам будуть показуватися класичні - збільшення грудей, ворожіння, схуднення і інше .. Тут уже кожен вирішує сам, що він ставить і на скільки він готовий пожертвувати кармою свого сайту і своєї власної для досягнення певного фінансового результату.
Для роботи з системою необхідно мати ресурс з мінімум 1000 переглядів сторінок на добу з переважанням пошукового трафіку. Виведення коштів здійснюється на вимогу на висновок щовівторка.
Фінансова статистика по роботі з системою, заробіток на adskape:
Для прикладу - Принтскрін узятий сайт з орієнтовною відвідуваністю 1000-1500 уникав і 2-4 тисячі переглядів щодня. Так як система розміщення реклами з оплатою за кількість показів Adskape, дуже гнучко настроюється то реклама від Адскапе показується тільки строго певним користувачам - наприклад жителям певного регіону, або користувачам певних пристроїв, і тд.
Тому оголошень в моїй тематиці відкручується як видно зі статистики відносно не багато, але в цілому в сумі як з компаніями за переходами так і з компаній по показам в день вийдуть від 1000 уникав в середньому близько 10 рублів. Хтось скаже, що це мало. Але тут кожен вибирає сам - кому партнерські програми - а кому медійна реклама на рівні будь-якого «білого» рекламодавця. Тому того, кому важливо карма вашого сайту то Adskape - ідеальний варіант додаткового заробітку з сайту. Особисто я рекомендую Adskape як додатковий заробіток з сайтів заточених під контекстну рекламу.
Ставимо систему - далі в системі вставляємо код контекстної реклами який буде, показується тоді коли по якому або тартетінгу медійна реклама Adskape не відображається конкретним користувачам. У підсумку ми отримаємо за 80-200 показів банерів рекламодавців в Adskape - системі оплати за покази щоденні - 10 рублів на додаток до решти показам контекстної реклами Гула, Яндекса або Бігуна.
В цілому ще раз скажу, що мій досвід говорить, що Адскаре дуже цікавий варіант, а головне - досить стабільний з точки зору коливання прибутковості від дня до дня і абсолютно «білий» як спосіб заробітку. Що для багатьох сайтів, та й просто веб-майстрів крані важливо.
Тут варто сказати, що в системі для ціна показів, як по унікальним показам так і по компаніям з кількістю переглядів, дуже велике значення має вибір розміру банерів. Я рекомендую золоту середину яка полягає в невикористання найбільш високооплачуваних топ-лійна - виведення реклами відразу у вигляді сдвигающего змісту всього сайту вниз блоку в верху сайту, і річ - банера які дуже сильно змахують, незважаючи на своє гарне виконання на класичні попандери. А використовувати такі самі високоприбуткові стандартні розміри банерів 120 на 600 пікселів і 240 на 400. У підсумку ми легко знайдемо для заміни даних банерів коди контекстної реклами Гугла, Бігуна або Яндекса.

Крім оплати за покази в системі Адскапе ціна за клік - в режимі "Показів за кампаніями з оплатою за кліки" що на додаток до загальної кількості оплачених показів додає додатково 2-3 рубля за клік - http://adskape.ru ціна за клік.

В цілому
Для перегляду або блокування конкретних рекламодавців на вашому сайті потрібно зайти в системі Adskape:
«Моя інформація»
«Вибрати кампанії, заборонені для показу»
вибираємо конкретні банери: «Банер 120 × 600», «Банер 240 × 400» і ін.
В цілому   Для перегляду або блокування конкретних рекламодавців на вашому сайті потрібно зайти в системі Adskape:   «Моя інформація»   «Вибрати кампанії, заборонені для показу»   вибираємо конкретні банери: «Банер 120 × 600», «Банер 240 × 400» і ін

Додати коментар

Php?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online