Комп'ютерна допомога Балашиха. Ремонт комп'ютерів Балашиха

  1. Видалення вірусів. Заміна матриці на ноутбуці. Підключення та налаштування WiFi-роутера.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша організація - це кваліфікований сервіс, в якому Ви можете здійснити плановий або терміновий ремонт комп'ютерів в місті Балашиха, а також замовити ряд інших послуг, пов'язаних з налаштуванням комп'ютерної техніки, домашньої або офісної Наша організація - це кваліфікований сервіс, в якому Ви можете здійснити плановий або терміновий ремонт комп'ютерів в місті Балашиха, а також замовити ряд інших послуг, пов'язаних з налаштуванням комп'ютерної техніки, домашньої або офісної. Наші фахівці розбираються в найширшому спектрі технічних питань. Тому, якщо Вам необхідні налаштування WiFi-роутера або локальної мережі, видалення вірусів або відновлення даних, а також установка Windows, установка і настройка 1С або інших специфічних програм - Ви можете звертатися до нас. Ми відповімо на всі Ваші запитання і допоможемо вирішити будь-яку проблему. Якщо потрібен якісний ремонт ноутбуків в Балашисі або стаціонарної техніки - то це наша компанія.

Заміна відеокарти. Установка Windows. Налаштування 1С.

Якщо Ви зіткнулися з такою проблемою, як нестабільність зображення на екрані, якщо передача кольору змінилася, з'явилися смуги - значить, необхідно звернення до нашого сервісного центру по ремонту комп'ютерів в місті Балашиха. Грамотний фахівець допоможе в найкоротші терміни підібрати і замінити що вийшла з ладу деталь. Самостійна спроба вибрати і поставити відеокарту може закінчитися тим, що куплена карта не підійде. Незважаючи на те, що відеокарти належать до розряду комплектуючих, влаштовані вони настільки ж складно, як самі комп'ютери. Вони складаються зі схожих компонентів, мають власний набір мікросхем і функцій. Тому роботу з відеокартами слід довіряти фахівцеві, чий профіль - комп'ютерна допомога в Балашисі, в цьому випадку Ви можете бути спокійні, що установка обладнання буде проведена правильно.

  • Ремонт комп'ютерів

    Заміна блоку живлення комп'ютера 550 р. Установка відеокарти від 400 р. Установка модуля оперативної пам'яті 350 р. Установка материнської плати 800 р. Установка додаткового обладнання від 400 р.

  • ремонт ноутбуків

    Заміна матриці від 3500 р. Заміна клавіатури від 1500 р. Заміна HDD в залежності від обсягу, завжди в наявності 320gb, 500gb, 750gb, 1000gb (з урахуванням ЖД) від 3000 р. Заміна / ремонт роз'ємів на материнській платі (без вартості роз'ємів). 1600 р. Роз'єм від 500 р.

  • Інтернет і налаштування обладнання

    Налаштування WiFi-роутера від 900 р. Перепрошивка обладнання від 950 р. Обтиск коннектора RJ-11 / RJ-45 (включаючи коннектор) 800 р. Налаштування безпеки WiFi-мережі 600 р. Налаштування маршрутизації WiFi-мережі 700 р.

  • Профілактичні роботи

    Перевірка поверхні жорсткого диска 540 р. Виправлення помилок (Bad-блоків) на жорсткому диску (за 1 шт.) 700 р. Виправлення логічних помилок (за 1 шт.) 40 р. Дефрагментація жорсткого диска 450 р. Чистка системного блоку від пилу і окислення 840 р. Чистка ноутбука від пилу і окислення 840 р. Збірка / розбирання ноутбука 900 р.

  • антивірусний захист

    Установка антивіруса 400 р. Налаштування антивіруса 300 р. Оновлення антивірусних баз 400 р. Пошук і усунення вірусів (за 1 шт., Без установки ПО) від 300 р. Очищення завантажувальних секторів і системних файлів 600 р. Перевірка і очищення комп'ютера від програм-шпигунів 790 р.

  • Встановлення та налаштування програм

    Попередня установка Microsoft Office 2003/2007/2010 (за компонент) 500 р. Попередня установка Open Office (за компонент) 400 р. Установка електронних словників від 400 р. Установка архиваторов (програми стиснення файлів) 200 р. Установка Інтеренет-програм від 390 р. Установка утиліт від 200 р. Установка програм для захисту комп'ютера від 550 р. Установка спеціалізованих програм від 900 р. Установка пакетів оновлень для операційної системи 650 р. Зняття пароля з операційної системи від 800 р. Установка драйвера для обладнання (за 1шт.) 250 р. Налаштування реєстру 800 р.

  • Роботи з BIOS

    Налаштування BIOS від 600 р. Зняття пароля з BIOS від 900 р. Перепрошивка BIOS від 1300 р.

  • Налаштування операційних систем

    Налаштування OS Microsoft Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10 від 550 р. Налаштування Mac OS від 600 р. Налаштування OS Microsoft Windows 2003/2008 Server 550 р.

  • Установка операційних систем

    Попередня установка OS Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10 500 р. Попередня установка Mac OS 700 р. Відновлення роботи ядра операційної системи 1500 р. Відновлення роботи ОС із збереженням налаштувань користувача 1400 р.

Видалення вірусів. Заміна матриці на ноутбуці. Підключення та налаштування WiFi-роутера.

Також замінити відеокарту можна в разі, якщо поточний варіант не відповідає більше вимогам користувача і необхідна велика продуктивність і потужність. Таке найчастіше відбувається з домашніми комп'ютерами, покликання яких - підтримувати комп'ютерні ігри. Тут якість зображення грає величезну роль. Наші майстри можуть допомогти з питанням перевстановлення відеокарти на будь-якій техніці, в тому числі і портативної. Наша спеціалізація включає в себе ремонт ноутбуків в місті Балашиха, тому ми можемо без праці встановити і налаштувати потужні комплектуючі на будь-якому ноутбуці. Якою б не була причина заміни відеокарти: бажання модернізувати комп'ютер, домогтися більшої чіткості зображення або усунути поломку - Ви завжди можете звернутися в наш сервіс. Ми працюємо щодня.

Також обслуговуємо райони

Наша бригада майстрів також виїжджає в населені пункти для виконання робіт по ремонту комп'ютерів і налаштування WiFi-роутера, оновленню 1С і MacOS на леоновского шосе, в Горенках і на Разинський шосе.

Наш сервісний центр в місті Балашиха:

вул. Радянська, д. 9

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online