У Краматорську відкрився Центр допомоги і підтримки учасників АТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

REUTERS

Про це оголосив заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА) в ході прес-конференції, повідомляє 6264.com.ua .

Читайте також Краматорськ готовий до початку опалювального сезону

Проект є всеукраїнським, аналогічні центри вже створені і багато активно працюють по обласним центрам України. Очолювати проект на офіційних правах стануть волонтерські організації.

У Донецькій області Центр допомоги і підтримки учасникам АТО буде розташовуватися в Краматорську. Координатором центру призначено Сергія Гаков, волонтер і викладач ДДМА.

«Основна проблема з надання психологічної допомоги, юридичної та соціальної, тієї допомоги, яка передбачена державою, але в повному обсязі учасники АТО її не отримують. Ми створюємо цей Центр для взаємодії демобілізованих учасників АТО з органами влади », - каже Гаков.

Під пільгову категорію потрапляють демобілізовані учасники АТО, солдати добровольчих батальйонів та їхні родини.

З фізичною адресою волонтери поки не визначилися, але на наступному тижні все стане відомо, в тому числі і контакти call-центру. З 12 жовтня Центр уже включається в робочий процес і з питаннями можна звертатися в Донецьку ОВГА, поки за Організацією не закріплений робочий кабінет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online