Франшиза хостелу «NICE Hostel»

  1. Відгук чинного франчайзинг-партнера про франшизу «NICE hostel»:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Франшиза хостелу «NICE Hostel» - Ваша можливість відкрити прибутковий хостел з гарантією постійної заповнюваності гостями

Активно розвивається мережа хостелів під єдиним торговим знаком «NICE Hostel», що відповідає принципам міжнародної асоціації хостелів Hostelling International - шукає партнерів для відкриття нових хостелів мережі на території Росії і країн СНД за договором франчайзингу.

(Хостел - недорогий готель європейського типу, де можливо зняти не тільки окремий номер з вигодами, а й просто спальне місце в номері, розрахованому на кілька людей).

Ми пропонуємо Вам купити франшизу «NICE Hostel» і з нашою допомогою відкрити Ваш власний хостел в складі нашої мережі у Вашому регіоні.

Франшиза хостелу «NICE Hostel» - дає право на відкриття і роботу одного або декількох затишних хостелів під брендом нашої мережі. А також включає докладні інструкції, документацію і всебічну підтримку наших досвідчених професіоналів у всіх питаннях відкриття хостелу, його управління, реклами та інше. Плюс унікальне програмне забезпечення і гарантія постійного заповнення Вашого хостелу гостями.

Про «NICE Hostel» - затишні хостели з єдиними високими стандартами обслуговування і доступними цінами

Незважаючи на величезну кількість хостелів на території Росії, лише мала їх частина відповідає найвищим вимогам і світовим стандартам якості обслуговування клієнтів.

Найяскравішим прикладом такого рівня стали 17 російських хостелів, що входять в Міжнародну Федерацію молодіжних хостелів (IYHF), більш відому як Асоціація Hostelling International - HI. Абсолютно різні за назвами, оформленням і ціновій політиці готелю об'єдналися під егідою Асоціації, заявивши себе на ринку як зразок всесвітніх стандартів якості.

Своєю наступною метою керівництво поставило створення унікальної мережі хостелів на території Росії і країн СНД - бренду Nice, що відповідає всім завданням, цілям і вимогам Асоціації, впізнаваного і улюбленого туристами всього світу.

В основі концепції хостелів "Nice" лежить фундаментальна ідея про сталість задоволених клієнтів - зупинившись один раз в хостелі Nice, турист в наступному місті буде шукати хостел саме цієї мережі. Мережа формує постійно розширюється лояльну групу мандрівників, які раз по раз повертаються в хостели Nice, сприймаючи їх як невід'ємну частину свого захоплюючої подорожі.

Проект «NICE Hostel» створений для розвитку суспільно-культурних зв'язків і для розвитку доступного і безпечного туризму. У складі мережі «NICE Hostel» відкрито вже більше 4000 хостелів у різних країнах світу.

Хостели «NICE Hostel» - це недорогі готелі спільного проживання (часто квартирного типу), де можна зняти окреме спальне місце в номері, розрахованому на кілька людей. Також передбачено наявність санітарного вузла, кухні та кімнати відпочинку для загального користування.

Хостели мережі розташовуються в жвавих районах з розвинутою інфраструктурою, але ціни на проживання цілком доступні - від 550 рублів на добу за спальне місце. Можливо тривале проживання.

Кожен гість «NICE Hostel» може розраховувати на високу якість і єдині загальноприйняті стандарти обслуговування:

  • Безпека (можливість оренди сейфа);
  • Чисті та світлі затишні номери,
  • Сучасні меблі;
  • Свіжа постіль;
  • Душ і туалет загального користування;
  • Фен, праска;
  • Кухня загального користування;
  • Інтернет, письмовий стіл (зі стільцем), комп'ютер в кімнаті загального користування;
  • Кімната відпочинку з телевізором для загального користування;
  • та інше.

Для того, щоб забронювати номер, не буде потрібно особиста присутність гостя - до його послуг є міжнародна система онлайн-бронювання, доступна з будь-якого куточка земної кулі.

Хостели давно користуються популярністю в Європі - у путешест молоді, студентів, відряджених, а також людей, що приїжджають на тимчасову роботу. Завдяки приналежності до Hostelling International і незмінним стандартам обслуговування, хостели «NICE Hostel» заповнені гостями в будь-який час року.

Активно розвиваючи мережу «NICE Hostel» і на території Росії, компанія допомагає своїм франчайзі-партнерам у всіх питаннях відкриття хостелу і його подальшого управління, гарантуючи достатню наповнюваність в будь-якому місті. А також надаючи своїм партнерам досить лояльні і вигідні умови співпраці.

Підтримка при відкритті хостела по франшизі «NICE Hostel»

Ми допомагаємо нашим франчайзі-партнерам на всіх етапах розвитку бізнесу, надаючи наступне:

  • Унікальна бізнес-система, адаптована до російських умов і відповідає всім вимогам ГОСТу ( «Загальні вимоги до хостелах від 1 січня 2015 року), а так само санітарним вимогам застосовуваним до будівель та приміщень.
  • Кредит на розвиток Вашого бізнесу (тому що ми абсолютно впевнені в рентабельності нашої пропозиції);
  • Можливість відкриття хостелу на партнерській основі (в пайову участь);
  • Business Book - зручне посібник для керівника (з описом всіх бізнес-процесссов та інструкції);
  • Brand Book - комплект електронних документів для виготовлення іміджевої та рекламної продукції в єдиному фірмовому стилі: макети дизайну приміщення (всередині і зовні), вивіски, оформлення робочих місць, бланки листи, форма співробітників і т. Д .;
  • Індивідуальний дизайн-проект хостела під Ваше приміщення;
  • Унікальна і єдина в своєму роді система бронювання та обліку клієнтів, яка дає можливість управляти Вашим хостелом дистанційно з будь-якої точки світу, а також відстежувати дії персоналу, щоб виключити випадки крадіжок і змов;
  • Підключення і настройка унікального ПО, яке дозволить автоматизувати бізнес-процеси, а також Вам буде відкритий доступ до основних міжнародних і російських систем онлайн-бронювання;
  • Консультації досвідченого наставника (куратора) на всіх етапах роботи (щоб полегшити Вам входження в бізнес і скоротити витрати Ваших коштів і часу);
  • Навчання і контроль роботи Вашого персоналу: ми ретельно стежимо, щоб дотримувалися всі загальноприйняті стандарти мережі;
  • Проведення стартовою рекламної кампанії Вашого хостелу серед наших постійних клієнтів і партнерів компанії (щоб відразу залучити перших клієнтів);
  • Просування хостелу на найбільших і популярних рекламних майданчиках (до 1млн. Унікальних відвідувачів), а також рекламна підтримка на наших SMM- ресурсах. Плюс, до всього цього, Ви зможете отримати консультації по самостійній рекламної діяльності;
  • Потужна рекламна підтримка на спеціальних майданчиках і власний міжнародний сервіс бронювання.

Франшиза «NICE Hostel» передбачає співпрацю в різних форматах:

  • «CITY» - до 1 млн. Чол. (Інвестиції - 468 тис. Руб., Паушальний внесок - 250 тис. Руб., Окупність від 6 міс., Прибуток - 130 тис. Руб. / Міс.);
  • «MEGAPOLIS» - від 1 млн .. чол. (Інвестиції - від 520 тис. Руб., Паушальний внесок - 300 тис. Руб., Окупність від 5 міс., Прибуток - від 180 тис. Руб. / Міс.);
  • «EXCLUSIVE» - для великих інвесторів, які планують охопити всю територію свого регіону (можливість розглядається індивідуально)

Переваги роботи по франшизі «NICE Hostel»

  • Перевірена бізнес-модель, відповідна медународно стандартам якості;
  • Швидка окупність інвестицій - від 5 місяців (в залежності від обраного рівня співпраці);
  • Консультаційна підтримка досвідчених фахівців компанії (в роботі Вам буде допомагати персональний менеджер);
  • Можливість управляти бізнесом, перебуваючи в будь-якій точці світу за допомогою мережі Інтернет;
  • Високорентабельний бізнес, стійкий до коливань економіки;
  • Можливість закріплення обраного регіону за Вами, тобто права на ексклюзив: Ви можете бути впевнені у відсутності конкурентів поруч з Вами;
  • Соціальна значущість бізнесу: розвиваючи цей бізнес, Ви сприяєте розвитку соціально-культурних зв'язків населення і розвитку доступного і безпечного туризму, не порушує екологію.
  • Фінансова підтримка при відкритті другого і наступних хостелів (в разі, коли Ваш хостел стабільно показує прибуток не менше 250 тис. Рублів на міс. Протягом року);
  • Гарантія повернення інвестицій: ми викупимо Ваш бізнес, якщо з будь-яких причин Ви не зможете далі керувати ним.

Відгук чинного франчайзинг-партнера про франшизу «NICE hostel»:

«Я вирішив відкривати хостел європейського зразка «Я вирішив відкривати хостел європейського зразка. А в Росії тільки «NICE hostel» є європейською мережею хостелів. І до того ж входить в асоціацію Hostelling International.

Я давно вивчаю тему хостелінга і для мене вибір був очевидний.

До того ж франшиза «NICE hostel» передбачає багаторівневу маркетингову підтримку та допомогу франчайзера на кожному етапі становлення бізнесу. Один я б не впорався ». - Ярослав Данілін, франчайзі з міста Нижній Новгород ( читайте повний інтерв'ю-відгук про франшизу )

Щоб відкрити хостел по франшизі «NICE Hostel» Вам будуть потрібні:

  • Інвестиційний капітал;
  • Бажання працювати і заробляти;
  • Готовність розділяти і підтримувати місії Hostelling International (розвиток соціальних і культурних зв'язків усередині суспільства, розвиток доступного і безпечного туризму, що не приносить шкоди навколишньому середовищу).

Ви хотіли б і маєте можливість відкрити свій хостел по франшизі «NICE Hostel»? Тоді надішліть свої контакти директору по франчайзингу мережі «NICE Hostel» - Валерії Лаврової. Вона із задоволенням проконсультує Вас по можливостям співробітництва.

Запитайте детальну інформацію у співробітника мережі «NICE Hostel» через форму для зв'язку нижче.

Ви хотіли б і маєте можливість відкрити свій хостел по франшизі «NICE Hostel»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online