Апартаменти підтверджують свою прибутковість

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аналітики фіксують попит на апартаменти серед приватних інвесторів. Такі об'єкти спочатку розраховані на отримання максимального доходу від вкладень при гарантованій надійності і відрізняються від звичайних житлових комплексів готельним сервісом, розвиненою інфраструктурою, сучасним плануванням та обладнанням. * Аналітики фіксують попит на апартаменти серед приватних інвесторів

spb.yesapart.ru

Ще одна істотна перевага - спеціальні дохідні програми для приватних інвесторів.

За останні п'ять років сегмент апартаментів міцно закріпив за собою статус повноцінної частини ринку нерухомості. В даний час загальний обсяг пропозиції апартаментів в реалізованих і вже введених в експлуатацію об'єктах в Санкт-Петербурга складає близько 430 тис. Кв. м. При цьому все більш широке поширення набувають комплекси сервісних апартаментів. Вже на стадії продажів їх покупцям пропонуються різні програми прибутковості від здачі апартаментів в оренду. Після завершення будівництва в інтересах власників діє професійна керуюча компанія, а для проживаючих пропонується готельний сервіс. З початку поточного року на ринок було виведено близько 90 тис. Кв. м в п'яти проектах, які анонсують професійне управління та готельні послуги після введення об'єкта в експлуатацію.

При цьому апартаменти обійдуться покупцеві приблизно на 20% дешевше, ніж традиційна квартира. Їх прибутковість при здачі в оренду складе 10% річних, для звичайних квартир цей показник в 1,5-2 рази нижче. За період будівництва об'єкта вартість апартаментів в залежності від якості і розташування виростає на 15-25% від початкової ціни.

Розмір доходу, який можна отримати, безпосередньо залежить від місця розташування апартаментів. Найбільший потенціал мають об'єкти з хорошою транспортною доступністю і розташовані в центрі міста, де попит на оренду надзвичайно високий. Це призводить до підвищеного попиту на апартаменти в таких проектах. Так, продажу в апарт-готелі YE'S на Соціалістичної вулиці, поруч зі станціями метро «Володимирська», «Достоєвська» і «Ліговський проспект» вдвічі перевищують планові показники. Тільки за перші три місяці з моменту виведення об'єкта в продаж укладені угоди на придбання близько 30% всього номерного фонду. Придбати апартаменти можна за іпотечними програмами від провідних російських банків. При цьому умови будуть аналогічні тим, які діють на покупку традиційного житла.

Інтерес покупців підкріплює оптимальне співвідношення ціни і перспективної прибутковості цієї нерухомості. Вартість апартаментів площею 26,5 кв. метрів з повною обробкою, меблюванням і побутовою технікою в апарт-готелі на Соціалістичної становить сьогодні 4,5 млн рублів. Перспективна орендна ставка оцінюється на рівні 34 тисяч рублів на місяць і вище. Купуючи нерухомість сьогодні, інвестор може бути впевнений, що до моменту введення об'єкта в експлуатацію вартість його власності збільшиться в ціні на 25%, крім того він зможе гарантовано отримувати 10% річних від здачі в оренду. З урахуванням локації і рівня сервісного забезпечення керуюча компанія розраховує вийти практично на 100% -ву заповненість об'єкта. Для порівняння, в апарт-готелі мережі YE'S у Виборзькому районі Петербурга сьогодні здаються більш 90% апартаментів при мінімальній вартості 28,5 тисяч рублів на місяць. При цьому середня орендна ставка однокімнатної квартири в Санкт-Петербурзі оцінюється сьогодні на рівні 22,5 тисяч рублів.

Великою перевагою апартаментів є також зручність з точки зору їх реалізації в якості прибуткового житла. Безумовно, власник може самостійно займатися управлінням і отримання прибутку від своєї нерухомості. Але також може скористатися послугами спеціалізованої керуючої компанії, яка візьме на себе всі турботи з пошуку орендарів, ремонту та іншим технічним і комунальних питань. Власник фактично не бере участі в операційних процесах, його функція як власника зводиться до отримання доходу і подальшій сплаті податків. Інвестору, який володіє не одним, а кількома або навіть десятками апартаментами, без допомоги керуючої компанії обійтися досить складно.

Оцінити ефективність вкладень навіть на початковій стадії реалізації проекту і гарантовано отримувати дохід в подальшому можна за допомогою спеціальних дохідних програми, які пропонуються покупцям апартаментів. В апарт-готелі YE'S на Соціалістичної інвесторам пропонують дві програми - «Гарантований дохід» та «Подвоєння капіталу». За програмою «Гарантований дохід» на протязі трьох років після введення об'єкта в експлуатацію отримує гарантовану суму в розмірі до 34 тисяч рублів на місяць для кожного апартаменту. За програмою «Подвоєння капіталу» через п'ять років апартамент можна продати керуючої компанії за подвійну вартість. І в тому і в іншому випадку, власник апартаментів, по суті, гарантовано отримує прибуток без додаткових витрат і зусиль.

Новий комплекс мережі YE'S зводиться в самому центрі Санкт-Петербурга, на Соціалістичної вулиці, 21. В 10-поверховому будинку апарт-готелю буде розміщено понад тисячу сучасних і стильних апартаментів семи різних категорій: від затишних студій площею від 19 до 24 кв. м до сьютів в 120 кв. м з двома спальнями і терасою. Вартість апартаментів починається від 2,9 млн рублів. Реалізація здійснюється по 214-ФЗ, передбачені програми розстрочки і іпотеки.

Детальніше: spb.yesapart.ru або по телефону +7 (812) 429 56 00

*"На правах реклами"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online