Стаття 49. Порядок припинення права власності громадян, юридичних осіб на житловий будинок, житлове приміщення у зв'язку із знесенням або реконструкцією будівлі, вилученням земельної ділянки, на якій знаходиться житловий будинок. 1. Припинення права власності громадян, юридичних осіб на житлові будинки, житлові приміщення у зв'язку із знесенням або реконструкцією будівлі, а також вилученням земельної ділянки для державних або муніципальних потреб регулюється законодавством Російської Федерації, цим Кодексом та іншими нормативно-правовими актами Москви.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2. Право власності громадян, юридичних осіб на житло припиняється на підставі основного двостороннього договору між власником і юридичним (фізичним) особою, що здійснює переселення, після виходу постанови Уряду Москви про реконструкцію, знесення будинку, вилучення земельної ділянки.
3. Основний договір укладається на підставі попереднього, який є угодою сторін про умови компенсації, терміни, відповідальності сторін за невиконання умов основного договору і майбутнього переселення.
4. Основний договір між власником і юридичним (фізичним) особою, що здійснює переселення, передбачає надання власникам, які підлягають переселенню в зв'язку зі знесенням або реконструкцією будівлі, вилученням земельної ділянки, на якій знаходиться житловий будинок:
1) іншого рівноцінного благоустроєного жилого будинку, жилого приміщення у власність або за згодою власника за договором найму з правом на повторну приватизацію (стаття 119);
2) компенсації (виплати) вартості житлового будинку, житлового приміщення, що перебуває у власності громадянина (юридичної особи), без надання іншого житлового будинку, житлового приміщення;
3) житлового приміщення в будинку після закінчення реконструкції з урахуванням вартості належав власнику житлового приміщення, що визначається сторонами за договором, або відповідно до інвестиційного контракту - за умови участі власника в інвестиційному проекті;
4) інших форм компенсації.
5. Відсутній до моменту виселення власник не втрачає право на виплату компенсації або на забезпечення його рівноцінним житловим будинком, житловим приміщенням.
6. У разі заперечення власника проти припинення його прав на житло, а також в разі невиконання умов попереднього або основного двосторонніх договорів спір підлягає вирішенню в судовому порядку.

Наступна стаття »
До тексту закону »
2

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online