Весілля за кордоном: як організувати весілля за кордоном

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Останнім часом багато пар розмірковують про те як провести весілля за кордоном: в неповторній Мексиці, на березі Середземного океану або в одному із старовинних храмів Іспанії. Але страх перетворити весілля в величезну статтю витрат не дає втілити мрію в реальність. Чому б не спробувати поєднати свою відпустку з таким прекрасним святом як весілля?

Чому б не спробувати поєднати свою відпустку з таким прекрасним святом як весілля

Можна багато думати про те, як організувати весілля за кордоном і не витратити всі свої заощадження. Сказати напевно, що цього не станеться - нереально, але можна з упевненістю сказати, що весілля в одній з улюблених ваших країн, стане відмінним пригодою і залишить багато казкових спогадів.

Читайте також: Медовий місяць: 10 кращих весільних турів

1. Перше і основне завдання - визначитися з форматом проведення заходу: формальний або офіційний. Якщо ви хочете пройти всі від А до Я, укласти шлюб і отримати свідоцтво, яке матиме законну силу в Україні, тоді необхідно проводити реєстрацію в дипломатичних представництвах, консульствах, місцевому муніципалітеті або за їх межею. Проводити церемонію одруження можуть тільки офіційні представники. У кожній державі своя система проведення реєстрації: в одній країні вам буде необхідно чекати більше місяця після подачі документів до відповідних органів, а в деяких країнах досить почекати кілька днів. Якщо вас цікавить більш неформальна частина, тобто ваш шлюб буде повторно укладений на території України, то провести красиву церемонію ви зможете в будь-якій точці землі без особливих складнощів.

Якщо вас цікавить більш неформальна частина, тобто ваш шлюб буде повторно укладений на території України, то провести красиву церемонію ви зможете в будь-якій точці землі без особливих складнощів

2. Подумайте над тим, чи хочете ви займатися організацією весілля самостійно або ж все таки запросите весільне агентство . Київ може порадувати кількістю відмінних агентств, які зможуть перетворити ваші самі неординарні мрії в реальність. Довіривши їм таку нелегку задачу, ви зможете спокійно займатися своїми справами і не переживати про те, як замовити церемонію і з ким потрібно домовитися про оренду залу. Якщо ви в цій справі не новачок і багато де побували в своєму житті, то організувати захід за межами України вам буде не важко, головне проконсультуватися з туристичним агентством і дізнатися, що потрібно для весілля.

Якщо ви в цій справі не новачок і багато де побували в своєму житті, то організувати захід за межами України вам буде не важко, головне проконсультуватися з туристичним агентством і дізнатися, що потрібно для весілля

3. Виберіть країну. Якщо ви вже прийняли рішення, який формат весілля у вас буде, то вибір країни, де відбудеться найважливіша подія вашого життя - відповідальний крок. Звичайно, найпоширеніший варіант серед молодят - весілля на курорті або в красивому храмі. За статистикою, велика кількість пар хочуть провести церемонію на таких пляжних напрямках як: Куба, Домінікана, Греція, Маврикій, Сейшели, Індія і Таїланд. Також останнім часом величезну популярність набирають такі країни як: Чехія, Італія, Словенія.

Також останнім часом величезну популярність набирають такі країни як: Чехія, Італія, Словенія

4. Розрахуйте час. Весілля за кордоном вимагає більшої кількості часу для організації, ніж, наприклад, весілля в Києві. Потрібно продумати багато деталей і вирішити величезну кількість завдань. Як мінімум вам необхідно: відкрити візу, подумати як будуть добиратися гості, купити квитки, зняти готель, домовитися про проведення торжества і організувати вечірку, знайти фотографа і т.д.

д

Читайте також: Коли кожна хвилина на рахунку: таймінг вашого весілля

5. Знайдіть весільного координатора. Зараз ми не говоримо про стандартні завдання координатора на весіллі. За кордоном органи реєстрації шлюбу не дуже охоче йдуть на контакт з молодими парами, тому вам знадобиться людина, яка займеться "паперовою роботою", пов'язаної з оформленням документів. Знайти таку людину досить легко на сайтах і форумах за відгуками молодят.

6. Підготуйте документи. Для того, щоб провести весілля за кордоном вам потрібно буде зібрати досить довгий список документів. Повний перелік ви зможете знайти в інтернеті або ж через вашого координатора. Всі необхідні документи для поїздки і укладення шлюбу потрібно перевести на мову тієї країни, куди ви плануєте поїздку. А деякі документи потрібно буде також легалізувати або запевнити в консульстві. Сплануйте свій час так, щоб відправити ці документи вашому координатору за 4-8 тижнів до поїздки.

7. Місце проведення церемонії. Коли ви будете планувати своє весілля, постарайтеся замовляти ресторан безпосередньо через адміністраторів по інтернету - як мінімум, так вийде дешевше, ніж бронювати через посередників. А, якщо ви хочете провести захід окремо від ресторану на нейтральній майданчику, тоді вам потрібно буде зв'язатися з кейтеринговой компанією.

Читайте також: Красиві місця для виїзної церемонії

8. Знайдіть потрібних людей. Образ нареченої і нареченого, транспорт, торт, фотограф, ведучий - всі ці моменти потрібно передбачити і заздалегідь домовитися з потрібними підрядниками. Найкраще, коли у вас є перевірені люди, можливо хтось був на весіллі ваших друзів або ви просто чули багато приємних відгуків. Якщо таких немає, то не переживайте - в наш час можна знайти і замовити практично все, не виходячи з дому. Весільна сукня, костюм нареченого, аксесуари і поліграфія - це те, що можна взяти з дому, але над іншим треба буде попрацювати.

Весільна сукня, костюм нареченого, аксесуари і поліграфія - це те, що можна взяти з дому, але над іншим треба буде попрацювати

Читайте також: Професіонали на весіллі: фотограф і видеограф

9. Організаційні питання. Як тільки всі питання по організації будуть вирішені - час купувати квитки. Постарайтеся придбати квитки не у найгарячіший сезон, таким чином, їх ціна буде значно нижче. Плануйте свій приїзд на місце за 3-4 дні до дати вашого весілля: дайте час на останню перевірку готовності і для того, щоб ви адаптувалися до нової обстановки.

10. Легалізація документів. До цього питання потрібно підійти дуже відповідально. Після того, як ви уклали шлюб, ваші документи потрібно легалізувати в консульстві України тієї країни, в якій проходило одруження. Як правило, це можна зробити в тому ж місці, де вам видали свідоцтво про шлюб. І тільки після цього ваш головний сімейний документ стане легальним на території України. Іноді цей процес може дещо затягнутися, що теж потрібно враховувати. Далеко не у всіх країнах вказують нові прізвища подружжя. По приїзду в Україну, молодятам потрібно буде принести легалізоване і перекладене на українську мову свідоцтво про шлюб і написати відповідну заяву.

Організувати весілля в чужій країні не просто. Але відповідальний підхід і хороша організація зробить ваше свято дійсно незабутнім.

Чому б не спробувати поєднати свою відпустку з таким прекрасним святом як весілля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online