Білі голуби на весілля, ціна

  1. Плюси створення бізнесу на весільних голубів:
статті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

»Білі голуби на весілля (бізнес ідея)

Голуби на весілля - одні з найчисельніших птахів, які оточують людину. Ці птахи вважаються символом миру. Їх дивовижну тягу до рідного гнізда люди помітили ще багато століть тому. Тому голубина пошта колись користувалася великою популярністю.
У світі існує більше тисячі порід голубів. Люди готові платити за деякі цінні породи великі гроші. Пара голубів рідкісної породи може коштувати більше ніж арабський скакун. Але це все хобі багатих колекціонерів. А як же зробити бізнес на голубах звичайній людині?

Білі породисті голуби можуть стати окрасою будь-якої святкової церемонії, будь то весілля, іменини, останній дзвоник у школі і т
Білі породисті голуби можуть стати окрасою будь-якої святкової церемонії, будь то весілля, іменини, останній дзвоник у школі і т. П. Люди готові платити гроші тому хто надасть їм білих голубів, символу миру, любові та краси. Залишається лише надати їм таку послугу.
Завести, купити голубів нескладно, і можна знайти за доступними цінами. Можна придбати невелику портативну голубник розраховану на кілька пар птахів, або ж зробити її самостійно. Інформацію як це зробити ви знайдете в відкритих джерелах - книгах по голубівництва, в інтернеті або просто порадившись з голубівників. Але краще придбати книгу, невеликий довідник, який коштує недорого.

купити голубів   можна на спеціальних ринках у Вашому місті або на нашому сайті переглянути оголошення по Вашому місту
купити голубів можна на спеціальних ринках у Вашому місті або на нашому сайті переглянути оголошення по Вашому місту. Купувати слід тільки білих голубів, оскільки саме вони затребувані на святах, особливо на весіллях, ціни за таких голубів вище, але вони того варті. Весільні голуби повинні бути молодими, інакше їх буде важко приручити. Старі голуби, швидше за все, повернуться до колишнього власника, скільки б ви їх не тримали. Бажано вибирати голубів спортивної породи, вони більш витривалі і завжди будуть повертатися до вас після того, як їх випустять на святі. Таким чином, ви будете давати одних і тих же голубів в оренду багато разів. В цьому і весь секрет подібного бізнесу. Птахів купуєте один раз, а вони приносять вам дохід протягом довгих років.
Де брати клієнтів? Ви можете бути впевнені в тому що попит на такі послуги буде ще довгий час. Сьогодні не так вже й багато людей займається подібним бізнесом тому ніша, можна сказати, вільна. Є кілька способів, як знайти клієнтів. Наприклад, розклеїти оголошення біля церков де проходять церемонії вінчання. Можна дати оголошення в місцевій газеті. Дошка оголошень в інтернеті. Реклама в транспорті. Можна домовиться з працівниками фірм, які організовують шлюбні церемонії і вони будуть рекомендувати вас клієнтам за невелику комісію від вашого прибутку.

Плюси створення бізнесу на весільних голубів:

  • Ціна за пару білих голубів для весілля коштує приблизно 50 доларів, а її зміст не більше 30 у.о. на рік. Здавати голубів напрокат можна за ціною 40 - 50 у.о. за один раз. А замовляють голубів на весілля у великих містах досить часто.
  • Голуби завжди будуть повертатися до вас. Якщо ви здаєте голубів в оренду в радіусі 30 - 50 км. то втрати будуть мінімальними. Якщо замовник замовляє весільних голубів на більш тривалий відстань, то потрібно збільшувати ціну, оскільки зростають ризики що птах загубиться по дорозі.
  • Голуби будуть приносити потомство. Кращих літунів ви повинні залишати собі, а старих і вибракуваних птахів продавати на голубиних ярмарках. Це є ще одним додатковим джерелом прибутку.
  • Послід голубів дуже цінується, тому його не слід викидати, а збирати в мішки і продавати тепличним господарствам або тим хто займається квітникарством.


Мінуси в організації бізнесу "Білих голубів на весілля":


Щоб у вас замовляли білих голубів на весілля, або фото з білими голубами потрібно передбачити сервіс кращий ніж у конкурентів. Наприклад, можна прив'язувати голубам до лапок невеликі сині або рожеві стрічки. Можна приносити їх клієнту не в клітці, як все, а купувати в магазинах для голубівників одноразові переносні клітки з картону. На такій тарі можна надрукувати привітання молодятам і залишити свої контакти. Одним словом, якщо включити фантазію і організувати все правильно бізнес на білих голубів може принести гарний прибуток.

Одним словом, якщо включити фантазію і організувати все правильно бізнес на білих голубів може принести гарний прибуток

А як же зробити бізнес на голубах звичайній людині?
Де брати клієнтів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online