Бакинські бійні голуби

  1. Бакинські бійні голуби фото
  2. Бакинські бійні голуби відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зміст статті

Бакинські бійні голуби фото

Усе породи голубів . Бакинські бійні голуби - це бійня порода голубів, виведена в Азербайджані, в місті Баку. В Азербайджані НЕ уділяют належної уваги забарвленням оперення і малюнку, більш важливим є бійні показники голубів. Бакинські бійні голуби дуже високо і довго літають, дуже добре виходять в стовп і добре показують себе в бою. За тривалістю польоту бакинські голуби є неоспарімимі рекордсменами, час польоту може коливатися від 2 до 12 годин. При цьому політ соправождается дуже красивим боєм. Бій при цьому може бути абсолютно різним: як стрічковий, так і стовпової. Голуби піднімаються на дуже значну висоту і швидко ховаються з поле зору голубівника. Чистокровні бакинські голуби здатні долати відстані до декількох сотень кілометрів, при цьому чудово орієнтуючись у просторі. Існує навіть така історія, як голубівники з Астраханської області купили в Баку велике поголів'я бакинських голубів і привезли їх в Астрахань. Відповідно їм не терпілося випустити їх на прогулянку, голуби полетіли. То якого було здивування голубівників, коли через кілька днів вони дізналися, що голуби прилетіли в свій старий будинок, преодалено відстань по морю близько п'ятисот кілометрів. В Азербайджані бакинських бойних голубів вважають справжнім національним надбанням.

Бакинська бійню порода голубів досить невибаглива до умов утримання і годівлі. У них спостерігається прекрасна плодючість, батьки дуже добре сидять на яйцях і вирощують пестять. Цих голубів можна доже використовувати як кормілок.

Голуби дуже сильні, витривалі, мають міцну конституцію тіла, при цьому вони не дуже великі.

Слід трохи описати екстер'єрні якості бакинських бойних голубів. Голова злегка довгаста, буває гладка і з чубом, лоб має округлу форму. Дзьоб має білий колір. Тонкий, прямий, хоча на кінці трохи загнутий. Погано розвинена восковица, біла і гладка. Шия невеликої довжини, з зовсім невеликим вигином. Спина дуже широка в області плечей. Корпус дуже щільний, трохи витягнутий. Крила досить довгі, притиснуті до корпусу. Сходяться разом крила у самого кінця хвоста. Хвіст складається з дванадцяти великих пір'я. Ноги голубів можуть бути як з пір'ям, так і без них. Оперення дуже щільне, добре прилягає до тіла птиці, переливається фіолетовим відливом. Оперення може бути дуже різним.

Бакинські бійні голуби фото

Фото бакинських бойних голубів. Бакинські бійні голуби на фото виглядають дуже красиво і граціозно.

Бакинські бійні голуби фото Бакинський бійню голуб фото Фото бакинських бойних голубів

Бакинські бійні голуби відео

У цьому відео показані деякі фрагменти з життя бакинських бойних голубів. На відео накладена весела музика.

Дане відео було взято на каналі You Tube у голубівника. Весь відео сюжет він коментує дії голубів.

На цьому відеозаписі показано політ бакинських бойних голубів.

На цьому відео так само показаний політ молодих голубів бакинської породи.

Тема неосяжна, читайте так само:
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online