Міліція звинувачує медика в платному аборті на 7-му місяці, той каже: правоохоронці просили 80 тисяч доларів

  1. АВТОРИ:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 липня 2013, 7:33 Переглядів: 15 липня 2013, 7:33 Переглядів:   Доктор: & laquo; Мене залякують і змушують визнати провину & ​​raquo ;

Доктор: & laquo; Мене залякують і змушують визнати провину & ​​raquo ;. Фото: & nbsp; medweb.ru.

Днями правоохоронці відрапортували про успішне затримання медика-хабарника. За офіційною інформацією, виконуючий обов'язки гінекологічного відділення Краснокутської ЦРЛ вимагав від харків'янки 12 000 гривень, щоб перервати вагітність на 7 місяці.

37-річна жінка, яка самотужки виховує двох дочок, дізналася, що стане мамою втретє, але до такого кроку вона виявилася не готова, тому вирішила зробити аборт. У жіночій консультації їй порекомендували звернутися до лікаря з провінції, який нібито і вирішив збагатитися на горе нещасній. За інформацією облУВС, лікаря затримали на гарячому, а в спецоперації брали участь співробітники Ленінського РВ та прокуратури Ленінського району.

"Сегодня" вдалося поспілкуватися з медиком , Який виклав свою версію того, що сталося. Виявилося акушер-гінеколог Іван Черниш працює лікарем вже 26 років, за цей час він отримав звання заслуженого лікаря і став почесним жителем райцентру. За словами доктора, пацієнтку в район направив його студентський приятель.

"Щоб позбутися від дитини, жінка приймала різні ліки. Коли ж це не допомогло, вона звернулася до харківських лікарів, потім потрапила до мене. Я її поклав в стаціонар і обстежив. Я проводив зберігає терапію, оскільки була загроза зриву вагітності. Пізніше у неї стався викидень, який ускладнився великим кровотечею, тому я змушений був зробити їй операцію. Ні про які гроші навіть мова не йшла. В той же день мене затримали. Правоохоронці підкинули я ящик робочого столу 4000 гривень. Вони не цікавилися зі тояніе пацієнтки, а п'ять-шість годин наполегливо мене пресували ", - розповів нам Іван Черниш.

Медик каже: щоб розійтися полюбовно, правоохоронці зажадали з нього $ 80. 000, в іншому випадку, погрожували зіпсувати йому репутацію. Але для райцентру ця сума вельми непосильна, адже, судячи з оголошень в мережі, трикімнатну квартиру в центрі міста можна купити за $ 20 000. А отримуючи скромну зарплату медика, виконати таку вимогу просто нереально. Тому доктор звернувся до адвокатів і має намір повернути добре ім'я.

Дізнавшись про такий хід розвитку подій, товариш Черниша, який попросив прийняти проблемну пацієнтку, помер від інфаркту, сам же Іван Іванович також потрапив на лікарняне ліжко - після перенесеного стресу у нього відкрилася виразка шлунка. "Мені зробили операцію, тепер я проходжу курс реабілітації в санаторії, а вже 29 липня знову вийду на роботу. Правоохоронці тричі зверталися в Ленінської райсуд з проханням взяти мене під варту, заарештувати майно і відсторонити мене від виконання обов'язків, але їм тричі відмовили. Мене залякують і змушують визнати провину ".

"КРАЩА ЗАХИСТ - НАПАД"

Правоохоронці відкидають всі звинувачення на свою адресу: мовляв, бажаючи відбілити власну репутацію, хабарники вибирають відповідну тактику.

"Найкращий захист - напад. Для того, щоб хоч якось врятувати своє заплямоване ім'я, людина починає впадати в крайнощі, - сказала" Сегодня "заступник начальника відділу по зв'язках з громадськістю облУВС Оксана Калмикова. - Хочу заявити офіційно: даний факт хабарництва задокументовано належним чином. Ми отримали постанову суду, провели санкціонований обшук, в ході якого абсолютно чітко зафіксували і задокументували факт хабарництва. Якщо він стверджує, що хто-небудь із співробітників міліції вимагає у нього хабар, пу ть звертається із заявою до органів прокуратури. Всі докази зібрані, будуть пред'явлені суду, який і вирішить, винен він чи ні ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Міліція звинувачує медика в платному аборті на 7-му місяці, той каже: правоохоронці просили 80 тисяч доларів". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОРИ:

Дорошенко Ліна, Макаренко Ганна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online