Сайти та корпоративні портал на Бітрікс


Замовник: гірський готель «Карпатські полонини»
Розробник: Tess Lab
сайт: http://greentourism.com.ua/ru/

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Провести вихідні далеко від міської суєти і цивілізації, в екологічно чистому місці, оточеному Карпатськими горами, і насолодитися природою». Саме так звучить одне з найпопулярніших бажань кожного другого міського жителя. І так хочеться, щоб хтось взяв на себе всі клопоти щодо технічних деталей, залишивши тільки відчуття гарного відпочинку. За допомогою нового сайту гірський комплекс «Карпатські полонини» втілив цю мрію і почав продавати її своїм клієнтам. Після переїзду на нову платформу мобільний трафік виріс на 48%.

Готельний комплекс «Карпатські полонини» знаходиться у Львівській області в передгір'ї Карпат. На великій ділянці землі розташовані сімейні дерев'яні котеджі, готель з номерами, ресторан, стайня, фермерське господарство, ігровий зал і майстерня народних ремесел.
Керівництво компанії запланувало створити сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою, в якому можна не просто насолодитися чистотою природи, а й скористатися додатковими послугами для активного і комфортного час проведення. Передбачалося, що клієнт зможе забронювати номери для проживання, вибрати зручну форму оплати, замовити квитки на екскурсії, купити SkiPass на підйомники і оформити додаткові послуги комплексу.


Але колишня платформа не мала технологічних і функціональних можливостей, щоб реалізувати задумане в повному обсязі. Тому керівництво готелю вирішило переїхати на нову CMS і повністю оновити сайт. Від нового ресурсу була потрібна легка і зрозуміла адміністративна панель для публікації контенту, багатофункціональна галерея і інтеграція з сучасними онлайн-сервісами.
Одночасно співробітники відділу продажів повинні отримати зручний інструмент для формування цін на кожен номер і можливість миттєво відстежувати бронювання. Таким же комфортним сайт повинен бути і для відвідувачів з актуальною інформацією про послуги комплексу, спеціальних пропозицій на проживання і з вибором форми оплати.


Розробники з харківської веб-студії TessLab запропонували платформу «1С-Бітрікс: Управління сайтом» в редакції «Стандарт». «Наш вибір був продиктований тим, що саме ця CMS вирішує всі поставлені перед нами завдання зараз і дозволить в майбутньому масштабувати бізнес», - пояснює Анастасія Овчаренко, керівник TessLab.

Ставка на клієнта

На розробку нового веб-сайту і імпорт контенту пішло два місяці. TessLab встиг створив повністю унікальний дизайн і доопрацювати функціонал сайту до «гарячого сезону» 2016-2017. Практично відразу після поновлення відвідуваність готелю «Карпатські полонини» з мобільних пристроїв зросла на 48%.
Відвідувачі можуть забронювати готель, оформити додаткові послуги в купівлі квитків на підйомники, оренді лижного спорядження, вибрати екскурсійні тури, ознайомиться з харчуванням і додатковими розвагами.


Оскільки готель приваблює клієнтів екологічним відпочинком в горах і незайманою природою, то розробники зробили підкладку сайту у вигляді повнорозмірного банера-ілюстрації. Залежно від пори року сайт прокручує фотографії готелю.
Кожному котеджу і номеру готелі на сайті відведена окрема сторінка. У ній розміщується ілюстрації, опис умов проживання, спеціальна цінова пропозиція. Прямо зі сторінки можна провести бронювання відпочинку в готелі і оплатити його банківською карткою або через інтернет-банкінг.


«Зараз наш клієнт освоює хмарний сервіс« Бітрікс24 », тому найближчим часом ми плануємо інтегрувати в сайт CRM-форму. Вона буде все дані бронювання відправляти відразу в CRM-систему і фіксувати всі комунікації з клієнтом », - розповідає Анастасія Овчаренко, керівник TessLab.

На сайті передбачено особистий кабінет. Але поки його головна перевага в відгуках, якими можна відразу поділитися в соціальних мережах і отримувати коментарі. У майбутньому в ньому буде зберігатися вся історія відпочинку і автоматично формуватися накопичувальна знижка.

Втім, наповнювати контентом сайт можуть не тільки адміністратори. На ресурсі працює фотогалерея. Кожен відвідувач, хто відпочив у готелі, може завантажити свою фотосесію і написати про свої враження від відпочинку. Адміністрація регулярно проводить акції, коли за найкращі фотографії з коментарями, автори отримують подарунки.

«Для нас це перший досвід розробки сайту туристичного напрямку, - розповідає Анастасія Овчаренко, керівник TessLab. - Нам було цікаво створювати нестандартне візуальне рішення і розробляти новий формат сайту для відпочиваючих ».


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online