Tireal Webcam Guard - детектор руху на основі звичайної Веб-камери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Доброго дня Доброго дня! Сьогодні розповім про трохи іншому застосуванні веб-камери, а саме про відеоспостереження за допомогою неї. Це може стане в нагоді в багатьох ситуаціях наприклад: для спостереженням за тим як ваша дитина робить уроки, для спостереження за кімнатою в, якій, знаходиться комп'ютер з веб-камерою, або навіть для того, щоб знати, хто сидів у вашому комп'ютері під час вашої відсутності і т.д.

Отже нам знадобиться: веб камера і програма Tireal Webcam Guard. У цій програмі є настройка аналізація потоку відео, якщо камера помічає рух (дивлячись який параметр задати), починає записувати на жорсткий диск або відправляє лист на маил.

Також можна створити трансляцію на локальний або веб сервера. Ще присутні ефекти: шумозаглушення і згладжування.

Якщо ваша "вебка" підключена до комп'ютера і готова до роботи можна зайнятися установкою і налаштуванням програми. У цьому розібратися не складно, якщо завантажити російську версію програми.

Тепер трохи про системні вимоги: 35 мб ОЗУ, 2мб для програми і ще місце під знімки і відео. Ось така корисна комп'ютерна утиліта зі зручним дизайном, правда якщо скачувати з офіційного сайту дається демка на 20 днів, але оскільки ми живемо в Росії можна скачати кряк версію, яка буде функціонувати з таким же успіхом! Раджу скачати її, тому, що може знадобитися в багатьох ситуаціях. Успіхів !




BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online