Чи справді розмитнення авто в Європі коштує копійки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хто вбиває людям в голову штампи про дешеву розмитненні в ЄС? Там розмитнення при імпорті авто в ЄС вище, ніж у нас!

Наприклад, Польща для авто з об'ємом 2001 куб см. ПДВ 23%, а у нас 20%. Мито 10%, для електро - 12%. А у нас -7,1; для електро - 0%. Акциз -18,3%. Звідки казки про 300-500 євро при розмитненні з Німеччини до Польщі? Брехня повна! Які 500 євро? Нуль євро! Там взагалі всередині ЄС- єдиного митного простору немає розмитнення і митниці. Як і у нас немає при імпортування ті авто з Києва до Львова. Невже незрозуміло? Але ми не в ЄС !! Нам зарплати треба піднімати до рівня ЄС і купувати нові авто за високі зарплати, а не мріяти доношувати нижню білизну після дупи німецького бюргера і авто після нього.

І хто вбив штамп про захист автопрому? Який автопром? Податки на споживання вводять з іншої причини. Наприклад, в Ізраїлі 98%, так як потрібні гроші на армію. У Данії 126-180%, так як хочуть позбутися від авто. У нас податки на автоімпорт треба зменшувати, але треба думати про те, що у нас з ЄС різні витрати на оборону. У нас більше. Або різні дотації з бюджету в пенсійний фонд. Або нам як в Німеччині зробити пенсійний вік 63,5 року? Або нам скасувати всі субсидії на комуналку і дотації хітропопим сім'ям, які спеціально розводяться після народження дитини з метою отримати дотацію, а живуть далі разом? Чи ви не розумієте, що нам зараз треба знижувати податки на бізнес, щоб запустити економіку, нехай і добираючи різницю з податків на споживання?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Олег Назаренко Олег Назаренко

Генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів

Інші матеріали автора:

Хто вбиває людям в голову штампи про дешеву розмитненні в ЄС?
Звідки казки про 300-500 євро при розмитненні з Німеччини до Польщі?
Які 500 євро?
Невже незрозуміло?
І хто вбив штамп про захист автопрому?
Який автопром?
Або нам як в Німеччині зробити пенсійний вік 63,5 року?
Або нам скасувати всі субсидії на комуналку і дотації хітропопим сім'ям, які спеціально розводяться після народження дитини з метою отримати дотацію, а живуть далі разом?
Чи ви не розумієте, що нам зараз треба знижувати податки на бізнес, щоб запустити економіку, нехай і добираючи різницю з податків на споживання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online