Проточна газова колонка з автоматичним розпалюванням в Москві - практичний і недорогий проточний водонагрівач

  1. Принцип роботи і пристрій проточною газової колонки
  2. Особливості сучасних проточних газових колонок
  3. Як підібрати газову колонку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серед всіх енергоносіїв газ вважається найпоширенішим і доступним Серед всіх енергоносіїв газ вважається найпоширенішим і доступним. Як мегаполіси і великі міста, так і невеликі міста і селища повністю газифіковані. При виборі обладнання для забезпечення будинку або квартири гарячою водою, проточні газові колонки чимало популярні і мають ряд переваг в порівнянні з електричними проточними водонагрівачами .

Головними критеріями при виборі проточного газового нагрівача виступають наявність окремого вентиляційного каналу для газової колонки та підведення до неї газової магістралі. Установка газової колонки не скрізь можлива, так як для її установки і експлуатації потрібен дозвіл відповідних комунальних інстанцій.

Принцип роботи і пристрій проточною газової колонки

Зовні такий водонагрівач являє собою прямокутний металевий корпус (нержавіючий, покритий емаллю або з декоративною фасадною панеллю), на якому в нижній площині є вхід для підключення газової труби або шланга, вхід для подачі холодної води і вихід для підключення до гарячої системі водопостачання.

Сучасні проточні газові колонки оснащуються блоком автоматичного розпалу, що працює від 2-х батарейок формату «D». Принцип дії газової колонки дуже простий: просто відкрийте кран гарячої води - спрацює встановлений в колонці клапан і подасть сигнал блоку розпалювання, блоку подачі газу в пальник. Вступник з пальника газ розпалюється і нагріває мідний теплообмінний контур, по якому проходить ще холодна вода. Після гаряча вода надходить в систему гарячого водопостачання і подається з відкритого крана.

Мабуть єдиним мінусом, яким володіє газова колонка, є необхідність почекати кілька секунд, перш ніж контур прогріється і з крана потече гаряча вода.

Автоматична газова колонка оснащується двома регуляторами на лицьовій панелі корпусу, які дозволяють регулювати тиск газу і подачу води в колонку, що забезпечує можливість гнучкої настройки режиму роботи газового водонагрівача. Обов'язково є оглядове віконце для візуального контролю за роботою газової колонки. Також на газовій колонці може бути встановлений цифровий індикатор температури гарячої води.

Особливості сучасних проточних газових колонок

Сучасні проточні газові колонки представлені моделями з вбудованою спеціальної турбіною, яка призначається для вироблення струму. При цьому електричний розпал відбувається за рахунок дії на турбіну водяного потоку.

Також автоматичні газові колонки оснащуються датчиками тяги, які реагують на перегрів, що з'являється в димоході. При виникненні зворотної тяги або її відсутності, датчик відразу ж перекриє подачу газу. Також такі водонагрівачі оснащуються датчиками тиску води і захистом від перегріву, які перекриють подачу газу на пальник в разі недостатнього напору води в системі і перегрів теплообмінного контуру.

У деяких апаратах, таких як газова колонка NEVA Lux 6014, можлива регуляція водного температури за рахунок терморегулятора, який дозволяє зберігати певний температурний показник незалежно від перепаду напору води. У таких газових водонагрівачах полум'я автоматично реагує на зміну витрати води.

Як підібрати газову колонку?

При виборі газової колонки, потрібно дивитися на її корисну потужність (продуктивність), адже саме ця характеристика показує кількість гарячої води, яке колонка може видавати за одиницю часу.

Наявність вузлів автоматики для автоматичного розпалу й захисту газової колонки від слабкого напору води, перегріву, відсутності тяги також важливі чинники при виборі проточною газової колонки.

У каталозі інтернет-магазину « СанКомф »Представлені газові проточні водонагрівачі« NEVA LUX »з технічними характеристиками і особливостями яких Ви зможете ознайомитися на сторінці товару.

Як підібрати газову колонку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online