Доставка вантажів з Австралії. Авіаперевезення з Австралії, авіадоставка в Австралію.

  1. Що приносить З АВСТРАЛІЇ
  2. ТАРИФИ НА авіадоставка З АВСТРАЛІЇ
  3. ТАРИФИ НА авіадоставка В АВСТРАЛІЮ
  4. ВИГОДИ СПІВРОБІТНИЦТВА З СКАЙ-МАРІН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Торгово-економічні відносини з Австралією вигідні багатьом країнам, в тому числі Росії. Вона постачає нам м'ясо і м'ясні продукти, медичне і промислове устаткування. Але географічне положення Австралії зобов'язує використовувати для товарообігу тільки водний або повітряний транспорт. Очевидно, що комерційні авіаперевезення з Австралії найбільш вигідні за термінами, швидкості, вартості та безпеки. При цьому авіадоставка проста в підготовці і організації.

Переліт з Росії до Австралії займає близько 20 годин. Тому дуже важливо, щоб під час транспортування вантаж містився в оптимальних умовах і був у безпеці. Для цього важливо довірити авіадоставку з Австралії і в Австралію надійної транспортної компанії.

Що приносить З АВСТРАЛІЇ

Торгово-економічні відносини з Австралією вигідні багатьом країнам, в тому числі Росії

Продукція тваринного походження

Продукція тваринного походження

Продукція хімічної промисловості

Продукція хімічної промисловості

устаткування

СКАЙ-МАРІН організовує міжнародну авіадоставку вантажів понад 10 років. За цей час ми накопичили великий досвід і обзавелися корисними зв'язками з найбільшими авіакомпаніями світу. Ми забезпечуємо контроль на всіх етапах доставки, від забору вантажу зі складу відправника до доставки на склад одержувача. Ми доставляємо вантаж в аеропорт прямими машинами, допомагаємо клієнтам підготувати необхідні документи і застрахувати вантаж, реєструємо компанію на митниці, відстежуємо переміщення вантажу на протязі всього транзитного часу.


ТАРИФИ НА авіадоставка З АВСТРАЛІЇ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Сідней Москва 4,50 $ / кг Мельбурн Москва 4,60 $ / кг Канберра Москва 4,70 $ / кг

Доставка вантажів з Австралії з компанією СКАЙ-МАРІН проходить так само швидко, як і доставка з Росії. Фахівці компанії завжди готові відповісти на будь-які питання клієнтів і надати актуальну інформацію про місцезнаходження вантажу. Точність і швидкість забезпечують прямі і транзитні рейси по налагодженим і найкоротших маршрутах.

ТАРИФИ НА авіадоставка В АВСТРАЛІЮ

Аеропорт відправлення Аеропорт призначення Тариф Москва Сідней 3,50 $ / кг Москва Мельбурн 3,60 $ / кг Москва Канберра 3,70 $ / кг

Для здійснення доставки ми залучаємо перевірені і добре зарекомендували себе авіакомпанії, які мають власним парком повітряного транспорту. Також це дозволяє встановлювати нам мінімальні ціни на наші послуги і оптимізувати витрати клієнтів на авіаперевезення.

ВИГОДИ СПІВРОБІТНИЦТВА З СКАЙ-МАРІН

Фіксована вартість після розрахунку, яка не змінюється в процесі доставки.

Фіксована вартість після розрахунку, яка не змінюється в процесі доставки

Забезпечення безпеки і збереження вантажів.

Забезпечення безпеки і збереження вантажів

Безкоштовні консультації по ЗЕД.

Безкоштовні консультації по ЗЕД

Доставка від дверей до дверей в обумовлені терміни.

Отримати розрахунок вартості, дізнатися подробиці авіадоставки в Австралію і з Австралії або замовити послугу можна по телефону +7 (495) 119-73-72 . Заявку на розрахунок відправляйте на електронну пошту [email protected] або через форму .

ru   або через   форму

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online