В аеропорт без нічого: Emirates запускає домашню реєстрацію багажу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Представник авіакомпанії сам приїде до мандрівникові на будинок або в готель, зареєструє і забере валізи. Однак, поки така послуга доступна лише на рейсах з Дубая. Представник авіакомпанії сам приїде до мандрівникові на будинок або в готель, зареєструє і забере валізи

Сервіс доступний для пасажирів усіх класів \ avia-mir.ru

Читайте також Пасажирський літак подолав 14,5 тисячі кілометрів без пересадок

Сервіс доступний в будь-який локації Дубая для пасажирів усіх класів.

Це означається, що тепер більше не потрібно тягнути важкі валізи в аеропорт, оскільки агент авіакомпанії приїжджає додому, в готель або офіс, зважує і маркує багаж, передає arabianbusiness.com . Після цього він забирає валізи і видає пасажиру посадковий талон.

Багаж мандрівника доставлять прямо до рейсу, а пасажир зможе прибути в аеропорт без нічого і відправитися на паспортний контроль, минаючи стійку реєстрації.

Вартість послуги - 350 дирхамів ($ 10) за 7 багажних місць, додаткова вартість кожного наступного місця - ще 35 дирхамів. Послугу можна забронювати на офіційному сайті авіакомпанії за 12 годин до вильоту.

Як повідомляв УНІАН, 31 грудня 2017 року набрав чинності безвізовий режим між Україною і ОАЕ. Громадяни України можуть подорожувати до цієї країни без віз терміном до 30 днів з біометричними паспортами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online