Авіакомпанія "Ютейр" - UTair підтримала Всеросійську програму лояльності Служби крові

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16 Июня 2017

Авіакомпанія UTair в числі перших стала партнером Всеросійської програми лояльності Служби крові, яка реалізується за підтримки Міністерства охорони здоров'я РФ і Федеральним медико-біологічним агентством Росії. Про це було оголошено 15 червня на прес-конференції, в якій взяли участь президент «ЮТейр» - Пасажирські авіалінії »Олексій Будник, керівник ФМБА Росії Володимир Уйба і головний лікар Центру крові ФМБА Росії Софія Голосова.
В рамках участі в програмі восени поточного року авіакомпанія почне надавати донорам крові промокодом на знижку до 20% при купівлі квитків на рейси UTair.
«Для авіакомпанії UTair участь в подібних проектах - значна частина нашої соціальної політики, спрямованої на вирішення питань, гостро стоять на порядку денному сучасного суспільства. Сьогодні проблема нестачі донорської крові, на жаль, актуальна в безлічі суб'єктів нашої країни. Тому нам важливо усвідомлювати, що, надаючи підтримку Всеросійської програмі лояльності Служби крові, ми сприяємо розширенню охоплення та географії донорського руху. Нагадаю, що авіакомпанія виконує рейси в 70 російських і зарубіжних міст », - зазначив президент« ЮТейр »- Пасажирські авіалінії» Олексій Будник.
Всеросійська програма лояльності Служби крові не перший проект, реалізований UTair в партнерстві з Міністерством охорони здоров'я Російської Федерації і Федеральним медико-біологічним агентством Росії.
У 2014 році за активної участі авіакомпанії було проведено «Повітряний марафону добра», маршрут якого склав більше 30 000 км на підтримку Програми розвитку масового добровільного донорства крові. Марафон тривав 18 днів. За цей час літак авіакомпанії UTair з учасниками проекту на борту побував в Москві, Іркутську, Тюмені, Єкатеринбурзі, Новосибірську й Омську. Ця найдовша авіаційна донорська естафета в рамках одного проекту, яка була офіційно включена в Книгу рекордів Росії.
У 2015 році UTair зробила транспортну підтримку донорського марафону «70 років Перемоги», що охопила п'ять Міст-героїв і Міста військової слави. Співробітники UTair також стали учасниками Днів донорів в кількох містах, сприяючи тим самим розвитку корпоративного донорства.
У 2015 році авіакомпанія виступила генеральним партнером Всеросійського музичного конкурсу МУЗАРТЕРІЯ - одного з найбільш яскравих молодіжних проектів Державної програми розвитку донорства крові. За підтримки авіакомпанії UTair проект відвідав понад 20 регіонів Росії.
Авіакомпанія UTair є ядром Групи UTair, яка включає в себе компанії, що здійснюють експлуатацію повітряних суден (літаків і вертольотів), а також компанії з ремонту і технічного обслуговування ПС, підготовці персоналу, сервісного забезпечення рейсів і продажу авіаперевезень.

У 2016 році літаки UTair перевезли 6 654 417 пасажирів, перевищивши результат 2015 року на 20,1%. У високий сезон авіакомпанія виконує рейси по 170 напрямках, 65 з яких - унікальні. На сьогоднішній день UTair володіє сучасним парком повітряних суден, що налічує понад 60 літаків. Основним хабом авіакомпанії є московський міжнародний аеропорт Внуково, через який щодня проходить понад 160 рейсів авіаперевізника. Штаб-квартира розташована в Сургуті. Авіакомпанія UTair входить до реєстру операторів IOSA з 2008 року.

роздрукувати
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online