Котеджні селища Новосибірська | рейтинг, список ТОП-10 кращих за 2015 року, 2016 рік - Новини компаній в Новосибірську - БІС-077

  1. Морський берег
  2. Європейський
  3. Классікка
  4. LuckyPark
  5. Срібний ліс
  6. горки Академпарка
  7. Солов'їний гай
  8. Крупської
  9. близький
  10. чисті луки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рейтинг кращих котеджних селищ Новосибірська за підсумками 2015 року опублікували в рамках Міжнародної будівельної виставки SibBuild Рейтинг кращих котеджних селищ Новосибірська за підсумками 2015 року опублікували в рамках Міжнародної будівельної виставки SibBuild. У рейтингу брали участь більше ста селищ міста.

«При виборі ділянки для заміського будинку покупці керуються і об'єктивними факторами, і суб'єктивними враженнями. Наша методика враховує тільки об'єктивні фактори, - каже Марина Решетняк, організатор рейтингу котеджних селищ. - В ТОП-10 потрапляють проекти, які набрали максимальну кількість балів, без урахування вартості. Всі основні номінації - це результат річної роботи девелоперів ».

При виборі кращого оттеджного селища Новосибірська керувалися такими правилами:

1 місце (81 бал) 1 місце (81 бал)

Морський берег

Котеджне селище «Морський берег» в Новосибірську на березі Обского моря розрахований на будівництво будинків, як під індивідуальну забудову, так і під чистову обробку за наявними проектами.

Площа земельних ділянок: від 6 до 14 соток, на кожен з яких оформлено право власності.

Віддаленість від міста: 28 км від площі Карла Маркса і 10 км від Академмістечка.

2 місце (74 бали) 2 місце (74 бали)

Європейський

У міру заселення планується створення об'єктів соціальної інфраструктури - магазинів, ресторану, салонів, ательє, ювенального центру, тренажерного залу та ін. На річці буде зведений об'єкт, що охороняється пірс, де жителі селища будуть тримати свої катери і човни. Зона пляжу буде перетворена в зону відпочинку і спорту.

3 місце (72 бали) розділили

Классікка

Котеджне селище «Класика», розташований в 25 км від центру Новосибірська. Крім сучасного благоустрою самого селища (зелена зона, газони, прогулянкові доріжки, ліхтарі і лавки) для жителів передбачена прекрасна громадська зона відпочинку з озером з очищеним і поглибленим дном.

Котеджне селище розташоване поблизу села Лісове, з досить розвиненою інфраструктурою (школа, дитячий сад, лікарська амбулаторія, банк, пошта, магазини).

Котеджне селище розташоване поблизу села Лісове, з досить розвиненою інфраструктурою (школа, дитячий сад, лікарська амбулаторія, банк, пошта, магазини)

LuckyPark

Котеджне містечко "Lucky Park", розташований недалеко від північного об'їзду, Пашинський шосе. Час в дорозі до центру міста 30 хвилин.

Зона відпочинку на березі річки Великий Барлак і змішаний ліс.

Розвинена інфраструктура: газ, електрику, місцева загальна скаважіни з артезіанською водою і з ефективними очисними фільтрами,

каналізація, предусмротрен централізований вивіз побутового сміття. Власна охорона.

Цінова категорія будівель: економ

Срібний ліс

Котеджне містечко "Срібний ліс" розташований в екологічно чистому районі, так як всі будівлі розміщені в оточенні дерев. І незважаючи на це знаходиться всього в 7 км від пл.Калініна по 1-го Мочіщенскому шрссе.

Всі будинки витримані єдиним стилем в архітектурі (2 поверху, допускається мансарда, двосхилий дах, гараж на дві машини, широкі вікна і балкон) і в спокійній колірній гамі.

Підключення всіх комунікацій: вода, каналізація, газ, електроенергія. Також проведений інтернет, телефонна лінія, супутникове ТБ. Цілодобова охорона.

Відпочинок: в п'яти хвилинах їзди тенісні корти, спортивна база "Локомотив".

4 місце (70 балів)

горки Академпарка

Котеджне селище «Горки Академпарка» - це житловий проект для співробітників компаній-резидентів Технопарку і жителів Академмістечка.

Розташований в 8 км від проспекту Академіка Лаврентьєва в селищі ложок Баришівського сільради. Територія забезпечена всіма центральними інженерними комунікаціями. Житло в селищі оформляється за договором пайової участі відповідно до Федерального закону №214. В даний момент в котеджному селищі ведеться будівництво індивідуальних і шестиквартирного будинків, також планується зведення дуплексів. Відповідно до планів компанії замовника-забудовника загальна площа житла складе 55 000 квадратних метрів.

5 місце (66 балів)

Солов'їний гай

Котеджне містечко "Солов'їний гай" в Новосибірську - це земельні ділянки в с. Марусине для індивідуального житлового будівництва в оточенні березового лісу. 25 хвилин від пл. Леніна і пл. Маркса.

Зона відпочинку: 2 дитячі майданчики (для малюків і дітей старшого віку), 2 спортивні майданчики для літніх і зимових видів спорту і освітлені прогулянкові доріжки з місцями для отдиха.Детскій дозвільний центр, в якому будуть працювати дитячі секції та гуртки. Перед ним розміщується площа з великої новорічної ялиною для проведення свят, культурних і спортивних заходів.

Електрика, газ, водопровід, інтернет, розвинена інфраструктура.

6 місце (63 бали) 6 місце (63 бали)

Крупської

Селище ім. Крупської знаходиться в 25 км від центру міста по ординської трасі. Дорога до селища повністю асфальтована. Існує можливість проїзду від ОбьГЕСа по путівці, також регулярно ходить пасажирський транспорт (автобуси і маршрутні таксі).

Так як селище існує вже давно, то звичайно ж він має досить розвинену інфраструктуру: магазини, медичний пункт, наявність всіх необхідних комунікацій по вулиці.

Так як селище існує вже давно, то звичайно ж він має досить розвинену інфраструктуру: магазини, медичний пункт, наявність всіх необхідних комунікацій по вулиці

близький

Котеджне селище - мікрорайон "Близький" проект, створений групою компаній Гелеон, який зумів об'єднати всі сучасні вимоги, яким повинен відповідати об'єкт подібного класу, і найголовніше - з вигідною ціною.

Всі комунікації підведені: газ, вода, електрика, асфальтована дорога, інтернет, охорона території.

На території котеджного селища "Близький" дитячий майданчик на свіжому повітрі з сучасними і безпечними гойдалками, хокейна коробка. Планується відкриття дитячих гуртків творчості і спортивних секцій. Буде побудований магазин з аптечним пунктом, де можна буде купити товари першої необхідності. Для зручності жителів була створена зупинка громадського транспорту.

7 місце (62 бали) 7 місце (62 бали)

чисті луки

Котеджне Селище «Чисті Луга» в Новосибірську, розташований в 12 км до міста, до метро - 20 км. Північно-східний напрямок: по дорозі Ягідна-Рибачий, між Кудряшевскім бором і рікою Об. Автобусна зупинка.

Інфраструктура створена для постійного проживання цілий рік; побудовані і функціонують газ, електроенергія, вода, широка міжквартальних дорога.

Охорона, вуличне освітлення, чистка доріг своєю технікою, вивезення сміття, продуктовий магазин, управління, готується дитячий майданчик.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online