Котеджне селище «Успенські хутора»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Даний об'єкт був прихований на сайті - можливо, він більше недоступний. Передзвоніть мені!

Калуське, 70 км від МКАД

Кількість домоволодінь: 22. Економ-клас. Охорона. «СФГ».

Будинки від 103м2 на ділянці від 8.8 сот. - від 4 млн. Руб.

Котеджне селище «Успенські Хутори» - це сучасний клубний селище складається з 26 домоволодінь, розташований в краю первозданної природи, всього в годині їзди від Москви, де Ви можете в повній мірі насолодитися тишею і неповторним ландшафтом, при цьому не позбавляючи себе звичного комфорту.

Селище розташоване в 70 км. від столиці по Калузькому шосе, поблизу д. Успенские хутора. Це край первозданної російської природи, практично незайманий людиною, з неповторним мальовничими ландшафтами, змішаними лісами, що чергуються полями і луками, великою кількістю річок і озер.

Тут немає заводів і фабрик, залізничних колій, а інтенсивність руху на Калузькому шосе найнижча в Подмосковье.Жітелям селища забезпечений активний відпочинок - рибалка і полювання, катання на снігоходах і похід за грибами. До селища організований цілорічний асфальтований під'їзд.

Проведені в районі лабораторні дослідження водного і повітряного басейнів, грунту і гамма-фону показали, що екологічна обстановка в цій місцевості виключно сприятлива для проживання.
Селище примикає до шикарного змішаного лісі повного грибів та ягід, в 300 м від селища озеро - роздолля для любителів риболовлі. У 5 км від селища - заповідник з мисливським господарством. Для любителів кінних прогулянок - неподалік розташований кінний клуб.

Дістатися з Москви можна як за Київським, Калузькому, так і по Варшавському шосе.

Селище з рівним рельєфом. По межах масиву височіє ліс і протікає маленька річечка Видерка, що створюють усамітнення і відчуття дикої природи. Неподалік (в 300 метрах) знаходиться ставок з площею водного дзеркала близько 5 Га. Для майбутніх власників дач він стане відмінним місцем риболовлі та відпочинку. Чисте повітря, тиша, затишок і спокій, прогулянки по лісу не залишать байдужими найвибагливішого покупця заміського будинку.

Кожне домоволодіння забезпечується всіма комунікаціями. У вартість входить: електрику 12 кВт на домоволодіння (введення в будинок до лічильника), газ, пристрій введення труб каналізації і водопроводу з виконанням робіт по монтажу сантехнічних стояків водопостачання та каналізації з запірною арматурою (випуском) без трубних розводок.

Природа району відповідає найвищим вимогам організації масового туризму. У Жуковському районі є багато таборів.

Березові і соснові ліси, великі і чисті галявини, реліктові соснові ліси, потужні джерела, лісові струмки - все це зробило наш район одним із самих улюблених місць відпочинку жителів столиці і Підмосков'я. У лісах, що оточують яри, виявлені місця зростання рідкісних для Калузької області рослин, в тому числі і лікарських. Природа багата різновидом тваринного світу. Живуть різновиду птахів, занесених до Червоної книги: білий лелека, каюк, яструб; в лісах - заєць, вовк, лисиця, білка, куниця, мазав, олень, кабан, лось.

Все це вказує на чисту екологічну обстановку в даній місцевості. В районі проведено лабораторні дослідження водного, повітряного басейнів, грунту і гамма-фону. Результати досліджень не перевищують ГДК.

Результати досліджень не перевищують ГДК

Селище розташоване недалеко від д. Бухловка. Відмінне транспортне сполучення з Москвою, регулярні рейси громадського транспорту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online