Ведення справ про адміністративне правопорушення

  1. Основні причини адміністративних правопорушень
  2. Відповідальність юросіб за адміністративні правопорушення
  3. Адміністративні справи і функції захисника

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адміністративні справи охоплюють велику категорію правовідносин в самих різних сферах життєдіяльності: від порушень громадського порядку та дорожніх пригод до законодавства в галузі міграції і підприємництва Адміністративні справи охоплюють велику категорію правовідносин в самих різних сферах життєдіяльності: від порушень громадського порядку та дорожніх пригод до законодавства в галузі міграції і підприємництва.

Помилково поширена думка про те, що з причини відсутності кримінальної відповідальності за вчинення правопорушення, участь адвоката в адміністративних справах не має серйозного значення. Проте, санкції встановлені законодавцем, можуть носити досить жорсткий характер і виражатися у штрафах, адміністративних арешти, позбавлення права займати певні посади та прочии неприємності. Тому професійна захист в адміністративних справах важлива умова, що дозволяє уникнути негативних наслідків.

Основні причини адміністративних правопорушень

Порушення адміністративної справи щодо фізичних осіб найбільш часто грунтується на порушення у сфері громадської безпеки, природокористування, режиму перебування на території країни, а також правил дорожнього руху. Дозвіл кожної із зазначених ситуацій повинно здійснюватися за участю кваліфікованого представника, глибоко розуміє правову специфіку проблеми.

Допомога адвокатів по адміністративних справах


Так, наприклад, розгляд адміністративної справи, пов'язаного з управлінням ТЗ, з огляду на можливі наслідки у вигляді позбавлення водійських прав, обумовлює важливість залучення вузькоспеціалізованого адвоката по ДТП до захисту правопорушника.

Відповідальність юросіб за адміністративні правопорушення

Відповідно до норм вітчизняного права відносно юридичних осіб також може бути порушено справу про адміністративне правопорушення. Причинами є недотримання трудового, міграційного законодавства, правил здійснення комерційної діяльності, відсутність відповідної ліцензії та інше. Особливої ​​актуальності якісна юридична допомога набула з введенням нової системи спеціальної оцінки праці (Соуто). Виявлені порушення можуть стати причиною не тільки великого штрафу, а й тимчасового призупинення діяльності організації. У такій ситуації виїзд адвоката на місце проведення перевірки допоможе виключити зловживання службовими повноваженнями посадових осіб і забезпечить повноцінний захист ваших прав.

Адміністративні справи і функції захисника

Юристи Адвокатського Кабінету «Сприяння» здійснюють всі види правової підтримки у справах про адміністративні правопорушення щодо фізичних і юридичних осіб. Усні та письмові консультації з проблемних питань, роз'яснення нововведень в законодавстві, складання скарг, клопотань, професійне представництво в суді , Оскарження постанов державних органів влади - ці та інші послуги ми регулярно надаємо звернулися до нас за юридичною допомогою клієнтам.

- Велика практика з ґрунтовними знаннями специфіки адміністративного права, індивідуальний підхід до кожної ситуації забезпечують нам успішне завершення переважної більшості справ. АК «Сприяння» - ваш вірний супутник при ефективному вирішенні адміністративних спорів!

Практика наших адвокатів по адміністративних справах

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online