Новий погляд на Москву

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ВДНГ вручили нагороди молодим містобудівникам

16 грудня на Виставці досягнень народного господарства відбулася церемонія нагородження переможців першого конкурсу макетів «Москва очима молодих містобудівників», організованого департаментом містобудівної політики столиці. Символічно, що захід пройшов в 75 павільйоні, поруч з інтерактивним макетом нашого міста, який по завершенню монтажу повинен потрапити в Книгу рекордів Гіннесса, як найбільша модель мегаполісу.
Нагороди переможцям вручали керівник департаменту містобудівної політики Москви Сергій Льовкін, депутат Мосміськдуми, президент МГСУ Валерій Теличенко і керівник макетної майстерні ДБУ «Мосстройінформ» Сергій Под'емщіков.
На розгляд журі молоді містобудівники - студенти профільних вузів і коледжів столиці - представили понад 60 робіт. Це спроектовані ними, або вже побудовані за їхніми проектами об'єкти Москви. Конкурс проходив у чотирьох номінаціях: «Москва сьогодні: новий погляд на звичні речі», «Москва майбутнього: найкраще місто Землі!», «Екскурс в минуле: Москва 100 років тому», «Вільна номінація: образ Москви».
У номінації «Москва сьогодні: новий погляд на звичні речі» переможцем став колектив МГСУ з проектом «неЗРЯуза».
Студенти того ж університету Йепес Ролдан Антоніо Мендоса і Саласар Хайро Хав'єр Рамос з роботою «Вертикальний перехід» завоювали почесне друге місце. Третє дісталося Іллі Пілюгаеву і Яні Мишута (Московський державний академічний художній інститут імені В. І. Сурікова) за макет «Система сейсмо і віброізоляції сучасних будівель».
У номінації «Москва майбутнього: найкраще місто землі» весь п'єдестал пошани дістався студентам Московського архітектурного інституту. На першому місці - робота Анастасії Котеговой «Реорганізація території уздовж Симоновський і Павелецькому набережних. Реконструкція стадіону ім. Едуарда Стрельцова - «Торпедо». На другому - Марії Володимирової «Архітектурно-ландшафтний комплекс« Тушино ». На третьому - Анастасії Беленко «Архітектурно-ландшафтний комплекс« кутузовського ворота ».
У номінації «Екскурс в минуле: Москва 100 років тому» перше місце у Данила Марзаева і Галкіної Ксенії (Російська академія живопису, скульптури та архітектури Іллі Глазунова) за макет «Пам'ятник Олександру II в Кремлі». Михайло
Порозов і його макет «Андріївська церква XVII століття» (Московський коледж містобудування та сервісу №38) удостоїлися другого місця. Третє присуджено колективу авторів того ж коледжу з роботою «Церква Преображення».
У номінації «Вільна номінація: образ Москви» переможцями стали Тарас Шапулін і Анна Сологубова (Московський коледж архітектури та містобудування №17) з макетом «Центр наук і мистецтв». Друге посіла Елліна Бодрова (Московська державна художньо-промислова академія імені С.Г. Строганова) з макетом «Благоустрій території лікувально-відновного і лікарняного комплексу лікарні №31». Третє присуджено Олександрі Терехової (Дитяча Школа Мистецтв «СТАРТ») за роботу «Дом-пристань».
«Новий конкурс« Москва очима молодих містобудівників »об'єднав талановитих молодих людей, дозволив фахівцям і просто москвичам познайомитися з цікавими проектами, привернути увагу до ідей молодих містобудівників.
Від щирого серця вітаю переможців, бажаю вам нових творчих перемог, нестандартних ідей і професійного зростання. Продовжуйте удосконалювати свою майстерність і будьте віддані своїй справі! »- підкреслив Сергій Льовкін.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online