Пенсії працюючим пенсіонерам урізати не будуть - Мінсоцполітики

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21 серпня 2018, 12:12 Переглядів: 21 серпня 2018, 12:12 Переглядів:

. Фото: Григорій Салай

У Міністерстві соціальної політики спростували чутки про те, що нібито після проведення пенсійної реформи працюючим пенсіонерам доведеться вибирати між пенсією і заробітною платою.

"Міністерство соціальної політики України офіційно повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності. Проведена пенсійна реформа не передбачає необхідності вибору між пенсією і зарплатою для працюючих пенсіонерів. Навпаки, саме для того, щоб припинити дискримінацію працюючих пенсіонерів, і була проведена пенсійна реформа", - пояснили в прес-службі міністерства.

У Мінсоцполітики зазначили, що одним із результатів пенсійної реформи стало скасування зменшення пенсійних виплат на 15% працюючим пенсіонерам з 1 жовтня 2017 року.

"Також зазначаємо, що ні в уряду, ні Міністерства соціальної політики немає ніяких планів щодо обмеження прав працюючих пенсіонерів", - додали в міністерстві.

Раніше ми писали про те, що українцям обіцяють знову підвищити пенсії . Як заявили в Міністерстві соціальної політики, пенсії в 2019 році повинні збільшитися на 10-15%. Розраховувати на підвищення можуть 3 мільйони українців, і перш за все - пенсіонери, які мають великий трудовий стаж, але отримували невелику зарплату.

Нагадаємо, раніше Мінфін змінив правила виплат пенсій . Нововведення стосуються переліку банків, у яких є дозвіл на виплату пенсій і зарплат бюджетникам.

Крім того, експерти і юристи розповіли "Сегодня", як отримати високу пенсію в Україні .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Що буде з пенсіями працюючих пенсіонерів - пояснення Мінсоцполітики". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online