Бурков намір змусити забудовника повернути всі гроші за розвалений будинок в Омській області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: omskportal.ru

За триповерхівку компанія «Омскагрострой» повинна 34 мільйони.

Т.в.о. губернатора Омської області заявив, що має намір повернути бюджетні гроші, витрачені на квартири сиротам. Як повідомили в прес-службі уряду, в 2014 році на обласні гроші були викуплені майже всі квартири в триповерховій новобудові в Черлакского районі. Всі їх роздали випускникам дитячих будинків. Але вже через три роки раптово обрушився фасад будівлі.
Експертиза, замовлена ​​урядом, показала, що будинок був побудований з численними порушеннями і розтріснувся. В результаті 33 сироти залишилися без нового житла - зараз вони розселені хто куди.
Глава регіону зайняв по відношенню до забудовника жорстку позицію і заявив, що всі гроші, витрачені на покупку квартир в цьому будинку, повинні повернутися в бюджет. Їх знову витратять на житло для тих, кому не вдалося стати новоселами з першого разу.
- Те, що сьогодні фірма-забудовник йде в банкрутство, звичайно, насторожує. Не виключено, що це спроба піти від своїх зобов'язань по цьому будинку, - зазначив глава регіону. І повідомив, що уряд буде звертатися до правоохоронних органів.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online