Тимчасовий військовий квиток

  1. загальні поняття Тимчасовий військовий квиток діє до моменту видачі постійного військового квитка,...
  2. Порядок видачі посвідчення, термін дії

загальні поняття

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тимчасовий військовий квиток діє до моменту видачі постійного військового квитка, видається виключно резидентам РФ. тимчасовий військовий квиток визначає права і обов'язки військовослужбовця.

тимчасовий   військовий квиток   визначає права і обов'язки військовослужбовця

Запис у тимчасовому посвідченні робиться на основі документів, які підтверджують особистість людини - паспорт резидента РФ, диплом про закінчення навчального закладу, свідоцтво про народження та інші. У певних випадках дані можуть вноситися у посвідчення зі слів громадянина.

Видача документа проводиться тільки після перевірки справжності документів, що посвідчують особу громадянина, на основі заяви з проханням про видачу тимчасового військового посвідчення.

Правила заповнення тимчасового посвідчення

Документ заповнюється військовим комісаріатом акуратно, розбірливо, без закреслень і виправлень відповідно до встановлених правил і вимог. Всі записи виконуються чорнилом, колір пасти - чорний.

Дані, внесені в посвідчення:

  1. ПІБ військовослужбовця, його військова посада;
  2. Дата народження;
  3. Паспортні данні;
  4. Особистий номер військовозобов'язаного громадянина, найменування профілю;
  5. Причина, по якій був виданий документ;
  6. Дата видачі посвідчення, термін його дії;
  7. Інформація з постійного тимчасового квитка (номер документа, дата постанови на військовий облік і т.д.).

На зворотному боці тимчасового посвідчення зазначається інформація про час постановки на військовий облік, також розписані обов'язки військовозобов'язаного громадянина, як у воєнний, так і в мирний час.

Документ повинен бути завірений підписами військового комісара, військовозобов'язаним, який отримує посвідчення, також скріплений печатками і штампами.

Забороняється використовувати кулькові та гелеві ручки при заповненні документа, вносити позначки, не передбачені законодавством.

Тимчасове посвідчення має лицьову і оборотну сторони, розмір документа - 145 × 210 мм.

Порядок видачі посвідчення, термін дії

Перед видачею тимчасовий військовий квиток повинен бути перевірений комісаріатом або його довіреною особою. Після процедури перевірки правильності заповнення документа, коректно внесених даних, ставиться гербова печатка і підписи. Відображення гербової печатки має бути чітке, що не розмите.

Бланк тимчасового посвідчення може бути виготовлений у військовому комісаріаті, в обов'язковому порядку повинен бути зареєстрований в книзі обліку про тимчасові військових документах.

Посвідчення може бути видано тимчасово, мінімальний термін його дії - один місяць. У ряді випадків, термін дії документа може бути продовжений на два місяці. Сумарний термін дії документа не може перевищувати трьох місяців. Продовження виконується в разі ненадходження необхідних документів для оформлення постійного військового квитка.

Тимчасовий військовий квиток є головним документом військовослужбовця до моменту отримання постійного посвідчення. Часто видається тим громадянам, у яких основний документ був загублений, при таких обставинах, додатково необхідно виплатити штраф у розмірі півтори тисячі рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online