Ознаки перехідного віку підлітків

  1. Перехідний вік у дівчаток
  2. Перехідний вік у хлопчиків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ваш милий і приємний малюк раптом став нервовим і розсіяним? З'явилася непередбачувана реакція на зауваження старших? Дитина часто усамітнюється і не хоче бути відвертими? Ваш милий і приємний малюк раптом став нервовим і розсіяним Вітаємо! Ваш малюк вступив в період статевого дозрівання. Настав перехідний вік. Для хлопчиків і для дівчаток перехідний вік характерний своїми особливостями. Про них і піде мова в статті.

Перехідний вік у дівчаток

Основні ознаки:

Найкраще при цих ознаках проконсультуватися у професійного косметолога, який підбере правильну косметику для юної шкіри. Також потрібно ретельно дотримуватися особистої гігієни. Батькам необхідно прищеплювати охайність дівчинці з дитинства.

  • У період з 12 до 14 років у дівчинки починаються перші менструації. Дівчинка стає дівчиною. Це початок статевої зрілості. Дівчина може відчувати себе при перших менструаціях не комфортно. Обов'язок мами пояснити, що це, як себе обслуговувати в період місячних і як за собою доглядати.

Перехідний вік у хлопчиків

Основні ознаки:

Перехідний вік - важкий період, як для хлопчиків, так і для дівчаток і навіть для батьків. Для того щоб він пройшов безболісно і коректно, батькам потрібно бути уважними і чуйними по відношенню до дітей. Привчайте дітей до здорового способу життя і до нормованих фізичних навантажень. Будьте кращими друзями своїм дітям. І все буде добре! Перехідний вік - важкий період, як для хлопчиків, так і для дівчаток і навіть для батьків

PS З повагою адміністрація сайту.

(Поки оцінок немає)

З'явилася непередбачувана реакція на зауваження старших?
Дитина часто усамітнюється і не хоче бути відвертими?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online