Злива знову топить вулиці Волгограда

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сильна злива знову обрушився на Волгоград. Городяни діляться фотографіями і відео з різних частин міста.
За словами волгоградцев, затопленими виявилися дороги в Червоноармійському, Радянському, Центральному та інших районах. Також, судячи зі знімків, знову опинилася під водою дорога на Нульовий поздовжньої. Сильна злива знову обрушився на Волгоград
На деяких вулицях машини в буквальному сенсі слова пливуть, а ноги пішоходів у воді по коліно.
Раніше МНС зробило розсилку з екстреним попередженням. За даними синоптиків, грози, зливи і град очікуються в нашому місті сьогодні. Також можливі на початку наступного тижня - в понеділок і у вівторок.
Нагадаємо, рівно тиждень тому через зливи в Волгограді виявився змитий схил «Волгоград Арени». Виявилося порушено рух трамваїв, також майже два дні не працювали світлофори в деяких районах.

Волгоградка Катерина Алексєєва поділилася відео з торгового центру «Європа Сіті Молл», де знову, як і минулого тижня, виявилися затоплені офісні приміщення на п'ятому поверсі. На кадрах видно, як вода ллється по стінах і на підлогу немов з відра.

- На кадрах офіси в ТЦ «Європа Сіті Молл». Ми працюємо на п'ятому поверсі і тут таке, - поділилася з РІА34 Катерина Алексєєва. - Сусідній коридор взагалі геть затопило.

Раніше з приводу ПП поруч з «Волгоград Ареною» висловився відомий російський блогер Ілля Варламов . Він заявив, що за те, що трапилося повинні послідувати кримінальні справи.

Читати також: Сильна злива змила схил у «Волгоград Арени», тротуари і дорогу

Ілля Варламов про провал у «Волгоград Арени»: Так буває, якщо будувати з порушенням, поспішати, красти


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online