Як сподобатися його батькам

  1. Валерія, 26 років
  2. Тетяна, 33 роки
  3. Анна, 23 роки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знайомство з батьками бойфренда - подія дуже хвилююча і знакова. Від нього залежить набагато більше, ніж ви можете собі уявити. Здавалося б, «крутити» роман ви будете не з мамою і татом, а з їхнім сином, і подобатися ви повинні, перш за все, йому. Але на ділі не все так просто: деколи думка батьків здатне зруйнувати романтичну ідилію і поставити хрест на тільки що почалися відносинах. Як подати себе, щоб після першої зустрічі вас радо запросили на другу, ми запитали у трьох дівчат, чиє знайомство з батьками бойфренда пройшло блискуче.

Валерія, 26 років

Максим заговорив про те, що пора б мені познайомитися з його мамою, коли нашим відносинам було всього пару тижнів. Чи треба пояснювати, чому я так сильно хвилювалася і щосили відтягувала наступ «дня ікс» ще приблизно місяць. Благо мені пощастило, і як раз в цей час Анна Степанівна їхала у відрядження, але як тільки мама приїхала, Макс взяв бика за роги. Він запросив мене на день народження своєї тітки і попередив маму, що прийде не один. Дивіться мені було нікуди. Чесно зізнатися, боялася я дуже - переміряла купу нарядів, перед дзеркалом репетирувала, як буду представлятися і вітати іменинницю. Уява малювала страшні картини: ось ми сидимо за столом, і суворі погляди всіх родичів Макса спрямовані в мою сторону. Я навіть спала погано в ніч перед святом! А на ділі виявилося - даремно хвилювалася. Максим ввічливо представив мене всім гостям, з його мамою ми сиділи поруч і мило розмовляли майже весь вечір. Однак це не було схоже на оглядини, все пройшло легко і невимушено, оскільки зустрілися ми з нагоди дня народження тітки Макса, і вся увага була зосереджена на ній.

Порада: постарайтеся приурочити першу зустріч до якого-небудь свята . Так знайомство пройде більш невимушено, а ви перестанете хвилюватися.

Тетяна, 33 роки

Ми з Ігорем зустрічаємося не так давно, і нам вже не по 20 років, тому знайомство з його батьками уявлялося мені справжніми тортурами. У мене є син від першого шлюбу, він вчиться в другому класі, і як тільки я представлю, що років так через 10 він призведе до нас додому якусь дівчину, відразу напружуюся. Знайомитися зі Світланою Григорівною і Юрієм Івановичем мені не дуже-то хотілося: я думала, що вони упереджено поставляться до жінці з сином на руках , Яка вирішила «уярмити їх хлопчика». Але за нас все вирішив випадок. Ми гуляли з Ігорем по місту, вечір був відмінний, але я примудрилася його зіпсувати: підвернула ногу, та так сильно, що мало не заплакала від болю. Ігор тут же спіймав таксі і повіз мене додому до його батьків. Виявилося, що Юрій Іванович - травматолог, і в травмпункт Ігор жодного разу в житті не звертався. Так і відбулося наше знайомство: я з перекошеним від болю обличчям, Ігор, що несе мене на руках, і його батьки з аптечкою і чаєм напоготові.

Порада: звичайно, ламати і підвертати нічого не треба, але і від спонтанних зустрічей відмовлятися теж не варто. Якщо ви проходите повз будинок його батьків і коханий пропонує заглянути до них на вогник, погоджуйтеся: похвилюватися (як це було б перед запланованим візитом) не встигнете і людей в незручне становище не поставите - напевно бойфренд попередить батьків заздалегідь.

Анна, 23 роки

До знайомства з батьками Сашка я готувалася, як до іспиту з опору матеріалів. Я знала про цю зустріч ще за два тижні, а тому у мене був час для того, щоб з'ясувати, що люблять його мама і тато, а що терпіти не можуть, чим цікавляться, які фільми дивляться, куди їздили відпочивати і т.д. Загалом, я зібрала повне досьє і на тремтячих ногах вирушила в гості. Мені здавалося, що люди, що об'їздили півсвіту і володіють досить дорогим автомобілем, напевно зарозумілі. Але виявилося, що не все так страшно. Мама Саші була гранично ввічлива, що не задавала зайвих питань, а мені є з чим порівнювати - мама колишнього бойфренда не соромилася питати те, про що і близького друга не завжди розкажеш. Папа ж виявився жартівником і весь вечір «труїв» анекдоти. Загалом, я забула все те, що так наполегливо намагалася запам'ятати протягом двох тижнів, і просто була собою - сміялась на повний голос і не соромилася розповідати історії зі свого життя. На наступний день Саша з посмішкою повідомив: «Ти так сподобалася батькам, вони сказали, що ти дуже мила, відкрита і справжня».

Порада: звичайно, не зайвим буде дізнатися деякі нюанси, що стосуються батьків твого бойфренда, щоб, скажімо, не принести смачний торт людині, хворому на цукровий діабет, але не зациклюйтеся на зборі даних. Головне - вести себе природно і невимушено. І не піддакувати кожному слову потенційної свекрухи, така поведінка змусить її засумніватися у вашій щирості.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online