У ЖК «Відень» почав роботу третій дитячий сад

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія Setl City

Дитячий садок з басейном, побудований компанією Setl City на перетині вулиць Віденської та Центральної в ЖК «Відень» мікрорайону «Сім столиць» в Кудрово, прийняв перших малюків. Він розрахований на 140 дітей.

Setl City ввела в експлуатацію дитячий садок з басейном, розрахований на 140 місць, в кінці 2016 року. Він став четвертим і останнім з дитячих установ, побудованих в ЖК «Відень». Крім цього садка на території ЖК діє загальноосвітня школа на 600 учнів, яка також була зведена Setl City. Вже працюють два муніципальних дитсадка, побудовані компанією, - в них ходять 313 малюків.

Відзначимо, що будівництво кварталу «Відень» повністю завершено. Територія упорядкована - обладнані дитячі та спортивні майданчики, прокладені пішохідні бульвари. В даний час Setl City добудовує другу частину масштабного проекту в Кудрово - ЖК «Лондон», оформлений в британському стилі. Домінантою комплексу стала пішохідна площа Європи, на якій Setl City відкрила «англійська» фонтан. Ексклюзивним брокером проекту виступає «Петербурзька Нерухомість» .

Мікрорайон "Сім столиць" - забудовник ЗАТ "Розвиток територій", дозвіл на будівництво №RU47504303-50 / 13 від 20.09.2013, проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects

Довідка про компанію Setl City
Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online