У Відні після реконструкції відкрився Центральний вокзал

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В австрійській столиці відкрився оновлений Центральний вокзал, який включає в себе також торговий центр, офіси і готель.>

У Відні завершилась реконструкція Центрального вокзалу, яка тривала з 2008 року. Офіційне відкриття «міста-вокзалу Відня» відбулося в середу.

Тепер вокзал являє собою не просто будівля, через яке можна «пройти з метро до залізничних колій», - зараз це ще і триповерховий торговий центр, офісна будівля і готель Motel One.

Торговий центр має в своєму розпорядженні 17 тис. Кв. м площ, на яких розмістилося кілька десятків книжкових магазинів, магазинів одягу, продуктів та інших товарів.

Відмінним ознакою вокзалу стало офісна будівля, що примикає до нього впритул. Вага сталевий незвичайної конструкції будівлі становить 430 тонн, що відповідає вазі віденського колеса огляду. Будівля має в цілому близько 13 тис. Кв. м офісних площ.

Реконструкція вокзалу було розпочато в 2008 році. Приблизно рік тому для відвідувачів відкрився оновлений зал очікування. У реконструкцію вокзалу було інвестовано 200 млн євро, повідомляє Wiener Zeitung .

як писав EUROMAG , Передбачається, що оновлений вокзал стане не тільки головним транспортним вузлом країни, а окремим «містом» зі своїми готелями, офісами, медпунктами для подорожуючих, гастрономічними і сервісними підприємствами.

як   писав EUROMAG   , Передбачається, що оновлений вокзал стане не тільки головним транспортним вузлом країни, а окремим «містом» зі своїми готелями, офісами, медпунктами для подорожуючих, гастрономічними і сервісними підприємствами

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online