Нерухомість у Відні

  1. Нерухомість у Відні до продажу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інвестиції в нерухомість у великих містах є альтернативою купівлі об'єктів в туристичних районах, які орієнтовані, перш за все, на вторинний ринок і   короткострокову оренду Інвестиції в нерухомість у великих містах є альтернативою купівлі об'єктів в туристичних районах, які орієнтовані, перш за все, на вторинний ринок і короткострокову оренду . Якщо ми говоримо про Австрію, нашу увагу привертає, перш за все, Відень або Зальцбург .

Австрія пропонує інвесторам ідеальні економічні умови зі стабільною політичною та економічною ситуацією. Всі міжнародні порівняння міст вказують на те, що Відень є найвигіднішим районом. Якщо брати в розрахунок грубу орендну плату, то Відень дешевше Франкфурта, Брюсселя, Риму або, наприклад, Праги. Тому Відень приваблює безліч компаній і офісів різних підприємств. Що, в свою чергу, впливає на попит на довгострокову оренду резиденцій та комерційної нерухомості.

У Відні знаходиться головний офіс компанії ÖMV, також звідси працюють ОБСЄ - Організація з безпеки і співробітництва в Європі, ОПЕК - Організація країн-експортерів нафти або ж УВКПООН - Управління ООН з питань космічного простору.

Ціни на нерухомість у Відні постійно зростають. Тому крім доходів з оренди інвестор також додатково отримує збільшення вартості майна з часом .

Нерухомість у Відні до продажу

  • Квартири у Відні. Пропозиція квартир у Відні складається з широкої шкали від звичайних квартир і до неймовірних пентхаусів для дійсно вимогливих клієнтів. На вартість квартир впливають звичайні фактори, такі як вік будинку, район, меблювання і т. Д. Вартість резиденцій в центрі Відня в кілька разів вище, ніж на околицях.
  • Вілли і будинки в Відні. Якщо Ваш вибір припав на будинок, у Відні у Вас є можливість вибирати як серед новеньких будинків, так і серед будинків постарше.

Основна інформація про Відні

  • Населення: близько 1 700 000 (дані з 2011 року)
  • Площа: 414,65 км2

Photo: Canadastock / Shutterstock

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online