Огляд програм для ведення сімейного бюджету

  1. Рейтинг статті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не забудьте ознайомитися з оглядом найпопулярніших програм по веденню сімейного бюджету:

Підійшов до кінця наш огляд-марафон найпопулярніших програм для ведення сімейного бюджету Підійшов до кінця наш огляд-марафон найпопулярніших програм для ведення сімейного бюджету. Протягом восьми днів - я розповідав вам про те, що з себе представляють програми для ведення сімейного бюджету, якими функціями вони володіють, для яких цілей вони необхідні і в чому переваги тих чи інших продуктів.

Нагадаю, що перший важливий крок, для того, щоб взяти особисті фінанси під контроль, навчитися менше витрачати й більше заробляти - це щоденне ведення сімейного бюджету .

Проблема більшості людей полягає в тому, що вони лінуються займатися власними фінансами, вважаючи це марною справою. Можливо у них просто немає доброго прикладу для наслідування. Так ось, я буду для вас тим самим прикладом. Я вже домігся певних успіхів в питаннях взаємин з персональними фінансами.

Завдяки ефективному управлінню сімейним бюджетом, я досяг успіху в особистих взаєминах, на роботі, у власному бізнесі, освіті і продовжую щодня зростати і розвиватися.

Програми з управління домашнім бюджетом, допомагають в цьому. Вони створені для того, щоб оптимізувати багато трудомісткі і нудні процеси.

В якості логічного висновку, пропоную вам ознайомитися з підсумкової таблиці, в якій я проставив свої власні оцінки кожній програмі, за різними параметрами.

Натисніть на картинку, щоб збільшити її

Кожна важлива функція програми, отримала певну кількість балів:

  • 3 бали - Супер
  • 2 бали - Добре
  • 1 бал - Задовільно

Також, ви можете побачити в деяких графах прочерки. Вони означають, що я не знайшов даної функції в даній програмі. Отже, програма не отримує оцінки за цим напрямком.

В даний момент, я працюю над створенням в блозі сторінки Софт, де будуть розміщені не тільки огляди на всі програми, але і різні додаткові матеріали, які, я сподіваюся, допоможуть вам взяти під контроль свої особисті фінанси, знизити витрати, збільшити доходи, для того, щоб мати можливість створення накопичень, або додаткового резерву, який допоможе втілити ваші мрії в реальність!

PS Заробіть гроші не виходячи з дому, роздаючи людям посилання на цю безкоштовну замітку! Отримайте спеціальну посилання в розділі «Посилання та товари» вашого акаунта партнерської програми - тут

PPS Більше статей по цій темі читайте в розділі " Сімейний бюджет і особисті фінанси "

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту мишкою і натисніть Ctrl + Enter.

Рейтинг статті:

0 балів (проголосувало відвідувачів)

data-full-width-responsive = "false">

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online