"Дом-2" - скандал: Скандал в "Домі-2": п'яний засновник шоу Олексій Михайловський чіплявся до дівчат і виспівував "Володимирський централ" - 16.08.2016

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нічні зйомки чергового епізоду знаменитої телебудівництва затягнулися через п'яного дебошу головного продюсера шоу.

"Людина року" - важливий конкурс для мешканців телебудівництва, в ході якого конкурсанти демонструють свої таланти. В цьому році, незважаючи на активну підготовку учасників, конкурс був зірваний одним із засновників реаліті-шоу - Олексієм Михайлівським.

Добряче напідпитку продюсер поводився зухвало і навіть приставав до багатьох дівчатам телебудівництва. Загрози з боку ображених бойфрендів дівчат не налякали Михайлівського. Під час конкурсу, коли учасники заходу з'являлися на сцені, Олексій голосно кричав і заважав учасникам нормально виступати. Під час одного виступу п'яний засновник "Дому-2" настільки розійшовся, що навіть заспівав відомий хіт "Володимирський централ". Відзначимо, що багато глядачів концерту підспівували скандальному продюсерові.

Відзначимо, що багато глядачів концерту підспівували скандальному продюсерові

Колеги Михайлівського спробували втихомирити запал нетверезого продюсера і попросили його не вести себе настільки зухвало. Зокрема, ведуча проекту Ольга Бузова спробувала поговорити з шефом, але на рекомендації Бузової у Олексія знаходилися лише нецензурні відповіді.

Через бешкет Михайлівського зйомки шоу сильно затягнулися. Учасникам довелося позувати для об'єктива камери з 11 години дня до 6 години ранку. Деякі виступи претендентів на звання "Людина року" були кілька разів перезняті.

Раніше "Російський Діалог" повідомляв, що учасниця "Дому-2" Руслана Мішина оголосила про відхід з шоу .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online