Ольга Бузова закохалася в заможного бізнесмена

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 5 травня, «Татар-інформ»). Екс-учасниця телепроекту «Дом-2» Ольга Бузова з'явилася на публіці з молодим чоловіком, який зміг завоювати (Казань, 5 травня, «Татар-інформ») любов самої чарівної телеведучої. Чоловік виявився бізнесменом з пристойним станом.
Завжди приховує своє особисте життя Ольга нарешті розсекретила і вивела у світ свого коханого. Це сталося на презентації нового альбому групи «ПМ». Молоді люди приїхали на захід на одному автомобілі, але вирішили зайти окремо, щоб не привертати до себе уваги. Першою в клубі з'явилася Ольга Бузова.
Окинувши поглядом зал, дівчина пройшла в найдальший кут і зайняла там диван. Незабаром в клуб увійшов супутник телеведучої. Спочатку молоді люди тримали дистанцію, але після того, як Бузова зловила кілька поглядів на адресу свого супутника, вона підсіла до молодої людини ближче. Як повідомили «Експрес-газеті» в оточенні ведучої, молодої людини звуть Григорій і саме він врятував Бузову від страшній депресії.

Проблеми з нервами у Ольги почалися недавно. 24-річна дівчина дуже переживає, що у неї до цих пір немає постійного чоловіка, в той час як багато її подруги вже вдало вийшли заміж і народили дітей. Вічний пошук звуженого вибив Ольгу з колії і змусив засумніватися в собі. «Що я гірше всіх, - дивувалася Бузова в одному з інтерв'ю. - Невже немає чоловіка, здатного полюбити мене ?! »

І ось він знайшовся. З Григорієм Ольгу познайомили спільні друзі. Вони знали, що Бузова в його смаку , І влаштували молодим людям побачення наосліп. Після нього парочка більше не розлучалася. А Ольга начебто розцвіла. Зараз молоді готуються до спільного подорожі на Кіпр.
Нагадаємо, самі довгі відносини у Бузової були з екс-учасником проекту «Дом-2» - Романом Третьяковим . Це були дуже бурхливі стосунки, пара збиралася навіть одружитися, але після того як Роман покинув телебудівництво , Ольга відмовилася йти з проекту слідом за коханим. Третьяков, мабуть, вважаючи поведінку подруги зрадою, знайшов собі нову дружину і в 2008 році вперше став батьком. Ольга Бузова довгий час переживала і мучилася через зраду близької людини, але справи, між тим, у неї йшли «в гору». Вона самостійно закінчила інститут, блискуче захистилася і стала управляти «Домом-2» на правах ведучої.
До слова, за 5 років життя в «Домі-2» в якості учасниці Ольга Бузова написала дві книги «Роман з Бузової» і «Справа в шпильці. Поради стильної блондинки ». А в 2007 році воскові фігури колись найпопулярніших учасників «Дому-2» Ольги Бузової та Романа Третьякова з'явилися в Московському музеї воскових фігур.

Ольга Бузова закохалася в заможного бізнесмена (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Невже немає чоловіка, здатного полюбити мене ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online