Ольга Бузова летіла в економ-класі з Таїланду до Москви через відмову поступитися їй місце

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10:44, 24.01.2018

казковий відпочинок Ольги Бузової в Таїланді закінчився неприємним інцидентом. 32-річна теледіва, яка звикла до розкоші, планувала полетіти в Москву бізнес-класом. В аеропорту з'ясувалося, що квитки в цю категорію закінчилися. Стюардесі довелося просити інших пасажирів поступитися співачці місце, але ніхто не погодився.

За словами очевидців, троє пасажирів відмовилися це зробити, а четвертий здивовано запитав: «Це хто така?» У результаті зірці №1 російського Instagram довелося летіти в економ-класі, повідомляє РЕН ТВ . Сама Ольга поки не прокоментувала ситуацію.

Сама Ольга поки не прокоментувала ситуацію

Ольга Бузова відпочинку в Таїланді

Нагадаємо, Ольга Бузова в середині січня полетіла на перший за два роки відпустку. Місцем відпочинку ведуча « Дому-2 »Вибрала острів Пхукет в Таїланді. Успішна зірка ні в чому собі не відмовляла. Ольга жила на шикарній віллі і подорожувала виключно на яхті. Одна з прихильниць Бузової поцікавилася в коментарях, у скільки їй обходиться оренда особняка. Сума виявилася надмірною: за добу проживання на віллі співачка платила 100 000 тисяч доларів.

Варто зазначити, що дата відпустки була обрана не випадково. 20 січня Ольга Бузова відзначила день народження. Однією з найбільш обговорюваних зірок російського шоу-бізнесу виповнилося 32 роки. На честь знаменної дня знаменитість влаштувала грандіозне свято в одному з найдорожчих ресторанів Таїланду.

Свій останній вечір на Пхукеті Ольга Бузова провела в компанії Тимура Батрутдінова , З яким у неї, за чутками, роман. Ольга і Тимур вирушили на спільну вечерю, а також насолодилися танцювальним перформансом. Артисти протягом усієї відпустки розбурхували громадськість натяками на романтичні відносини. Шанувальники донині ворожать, що ж пов'язує двох зірок каналу ТНТ. Втім, самі винуватці бурхливих обговорень не поспішають розкривати всі карти. Батрутдінов після численних запитань від користувачів Мережі вирішив прояснити ситуацію і заявив, що вони з ведучою «Дому-2» дружать більше 13 років, однак на даний момент їх дружба знаходиться «на межі».

Тимур Батрутдінов і Ольга Бузова

Артисти офіційно не підтверджують свій роман

Читайте також:

Ольга Бузова похвалилася розкішним подарунком від Тимура Батрутдінова на день народження

Ольга Бузова заговорила про заміжжя після чуток про роман з Тимуром Батрутдінова

Лоліта зажадала припинити цькування Ольги Бузової

За словами очевидців, троє пасажирів відмовилися це зробити, а четвертий здивовано запитав: «Це хто така?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online