Наречений Ольги Бузової відмовився повертатися до неї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 14 березня, «Татар-інформ»). Відносини обох телеведучих «Дому-2» Ольги Бузової з бізнесменом Андрієм Сорокіним і Ксенії Бородіної з чоловіком (Казань, 14 березня, «Татар-інформ») Юрієм Будакова дали серйозні тріщини. Причини в обох випадках однакові: надмірна захопленість дівчатами світським життям.
Як стало відомо «Life Showbiz», коханий Ольги Бузової так і не прийняв назад відому блондинку. Дівчина слізно благала свого коханого, з яким прожила більше півроку, відновити зруйновані стосунки, але Андрій залишився непохитний. «Як би я не намагалася склеїти розбиту чашку, не вийшло, - поділилася горем 25-річна дівчина. - У мене були проблеми з квартирою, тому що я з'їхала від Андрія. Через місяць все нарешті благополучно дозволено. Можу сказати сміливо, що я шалено щаслива. Поки я вільна і відкрита для нових відносин ».
Ще на дні народження білявої красуні в кінці січня в її особистому житті нічого не віщувало біди. Оля дні і ночі проводила з Андрієм, час від часу відлучаючись на зйомки і світські тусовки. Мама і близькі друзі з «Дому-2» говорили, що Оля просто світиться від щастя.
Однак після нетривалих стосунків Бузової довелося з'їхати з його 4-кімнатної квартири. Цілий тиждень зірка перебивалася ночівлею у близьких друзів.
Улюблений телеведучої ревно ставився до нічного життя дівчини, і одним з його істотних передумов було залишатися завжди в тіні. Тільки заради дня народження Ольги він здався друзям і нарешті познайомився з мамою Бузової . Зараз у Ольги залишилася лише одна любов - це грандіозний проект по роботі, який вона чекає з великим нетерпінням.
Наречений Ольги Бузової відмовився повертатися до неї (фото)
Ксенія Бородіна розлучається з чоловіком (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online