Затока бази відпочинку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Затока бази відпочинку: Топ-3 найкращих з економ-класу ч.2

26.10.2017

Український курорт Затока популярний серед молоді і сімейних пар тим, що за невисоку ціну ви отримуєте відмінний сервіс і насолоджуєтеся кожним днем ​​своєї відпустки. Затока компактний туристичний містечко, який стрімко набирає популярність. Це чудове місце для сімей з дітьми, галасливих компаній, закоханих пар і навіть відпочинку в поодинці. Адже море однаково прекрасно для всіх, а розваги можна ще потрібно шукати виходячи з індивідуальних переваг. Запальні вечірки в нічних клубах підійдуть для молодих і повних енергії. Віндсерфінг і польоти з парашутом - для екстремалів, а відпочинок в спа і спокійні піші прогулянки - для любителів релаксу. Так що вже точно нікому нудьгувати тут не доведеться! Це саме те місце, куди неодмінно Ви побажаєте повернутися знову!

Багатьох туристів хвилює питання, як найкраще з найбільш комфортними умовами дістатися до Затоки з Білорусі. Все дуже просто! Компанія Arena Travel забезпечить Вам незабутній тур в Затоку, адже через нас успішно пройшло більше 400 турів на напрям Затока з Гомеля з більш ніж 1000 щасливих клієнтів, і, крім того, наші фахівці працюють більше 8 років в сфері туризму. Крім Гомеля виїзд можливий також з Могильова, Новополоцка, Полоцька, Вітебська, Орші і, звичайно ж, зі столиці країни - Мінська. Поспішаємо Вас порадувати ще одним бонусом: тільки у нас при купівлі будь-якого туру Ви отримаєте сертифікат на суму 100 рублів на будь-яку наступну поїздку. У нас також найвигідніші ціни за тур, які починаються від 50-150 $ за 1 дорослого та варіюються в залежності від обраного туру і кількості днів. Ціни по ранньому бронюванню дійсні до 1 березня.

Автобусні тури включає в себе 8 або ж 10 повних днів на сучасних і комфортабельних автобусах VIP-класу, які включають безкоштовний чай, кава, швидкий Wi-Fi, а також DVD. Подальше заселення буде проводитися в кращі готелі Затоки. Вибравши один з наших турів, Вам також буде надана можливість вибрати місце Вашого проживання із запропонованих варіантів.

Вибравши один з наших турів, Вам також буде надана можливість вибрати місце Вашого проживання із запропонованих варіантів:

1. База відпочинку "Каролінка-2" - розташована в районі станції Лиманська. Поруч з базою відпочинку знаходиться парк з атракціонами для дітей і дорослих, а так стандартна інфраструктура: магазини, кафе, ринок.

2. База відпочинку «Усмішка» - розташована в центрі Затоки Лиманської в 50 м від пляжу. У декількох хвилинах ходьби від бази розвинена інфраструктура: ринок, магазини і бари.

3. База відпочинку «Засмага» - сучасна та комфортабельна база відпочинку на першій береговій лінії.

4. База відпочинку «Хвиля» - це база 2016 року побудови, розташована в курортній зоні п. Затока прямо на березі моря. Відпустка на базі відпочинку «Хвиля» дозволить вам забути про буденні проблеми, тепле одеське сонце і ласкаве море подарують заряд бадьорості на весь рік.

5. База відпочинку «Учитель» - розташована фактично на пляжі в центрі курортної зони селища Затока Одеської області. Розвинена інфраструктура курортного селища до Ваших послуг - магазини, базари, екскурсійні бюро, кафе, бари, дискотеки і т.д.

6. Пансіонат «Затока» - розташований на широкій піщаній косі, шириною - 100-130 м., Оточений Чорним морем і Шаболатським лиманом.

7. База відпочинку «Факел» - знаходиться в 300 метрах від берега моря. Тут все благоустроенно для дітей - є майданчики з гойдалками, для дорослих - на території бази відпочинку є бар, мангали, альтанки і стоянка з відеоспостереженням.

8. База відпочинку «Янтар» - це 4 житлові комплекси різних за своїм змістом і пропозицією умов відпочинку (кам'яні і дерев'яні котеджі на 20 номерів кожен і місткістю по 100-150 чоловік).

9. База відпочинку «Бриз» знаходиться в курорті Кароліно-Бугаз в 50 км від Одеси, поряд з курортом Затока і має всі умови для комфортабельного і здорового відпочинку.

Саме тут Ви зможете провести свій відпочинок на вищому рівні за невеликі гроші і обов'язково захочете повернутися ще раз.

1. База відпочинку «Факел»

База відпочинку «Факел»

База відпочинку «Факел» знаходиться в 300 метрах від берега моря і пропонує до ваших послуг проживання в номерах різного рівня комфортності в залежності від вашого бажання і матеріальних можливостей. Тут є все для організації повноцінного відпочинку: пляж, волейбол, настільний теніс, басейн. Для любителів випити кухоль холодного пива після спекотного пляжу - на території бази є Бар. Автолюбителям надається парковка. Територія готельного комплексу "Факел" під охороною і ведеться відеоспостереження.

Всього в готелі 50 номерів, які поділяються на «економ» (2-3-х місцеві), «стандарт» (розраховані на 2х або 3х чоловік) і «комфорт» (2-, 3--місні, в яких також є балкони).

Вартість туру на 1 особу включає проживання + проїзд, а також варіюється від 170 до 260 $ в залежності від кількості днів, обраних дат і типу номера. А для дітей 5 років - тільки проїзд 45 у.о. + 35 BYN (в супроводі 2-х дорослих без надання окремого спального місця). Дітям від 5 років до 12 років надається знижка в 10 у.о. на тур. Додатково оплачується: - тур.услуга: дорослим - 45 BYN., Дітям до 12 років - 35 BYN; - медстраховка (за бажанням).

2. База відпочинку «Янтар-1,3»

База відпочинку «Янтар-1,3»

База відпочинку «Янтар» - це 4 житлові комплекси різних за своїм змістом і пропозицією умов відпочинку (кам'яні і дерев'яні котеджі на 20 номерів кожен і місткістю по 100-150 чоловік).

«Янтар-1» - новий кам'яний корпус споруди 2014 року, який знаходиться в 100м від пляжу. У кожному номері балкон, є двокімнатні номери.

Всі номери класу «люкс» оснащені сучасними меблями, двоспальними і односпальними ліжками, телевізором з кабельним ТБ, холодильником і кондиціонером. Номери економ припускають двох, трьох і п'ятимісне розміщення. Всього в готелі 28 номерів з усіма зручностями, санвузлами, кондиціонерами, сучасними меблями, плазмовими телевізорами, холодильниками, сейфами, посудом.

На території бази безкоштовно надаються в користування: криті альтанки, мангал, зона відпочинку, парковка, тенісний і більярдні столи, шезлонги, дитячий майданчик.

А в 50 метрах від берега моря розташована база «Янтар-3». Гостей розміщують в сучасних 3-поверхових корпусах в 1-2-кімнатних номерах Стандарт Комфорт і Стандарт, в 2-поверховому корпусі в 1-кімнатних спрощених номерах Стандарт, в літніх будиночках в номерах Економ. Харчування організовано в кафе з лінією роздачі. На території обладнано дитячий майданчик, місця для відпочинку, альтанки.

Вартість туру на 1 особу включає проживання + проїзд, а також варіюється від 135 до 245 $ в залежності від кількості днів, обраних дат і типу номера. А для дітей до 3 років - тільки проїзд 45 у.о. (В супроводі 2-х дорослих без надання окремого спального місця). Дітям від 5 років до 12 років надається знижка на тур. Додатково оплачується: медична страховка; турпослуг - дорослі BYN 40.00; діти (до 12 років) - BYN 30.00; туристичний податок - 1 $ з кожного відпочиваючого старше 16 років; харчування.

3. База відпочинку «Бриз»


База відпочинку «Бриз» знаходиться в курорті Кароліно-Бугаз в 50 км від Одеси, поряд з курортом Затока і має всі умови для комфортабельного і здорового відпочинку. На території піщаного пляжу, який знаходиться в декількох хвилинах від готелю, Ви зможете чудово відпочити, відновити здоров'я і отримати відмінний заряд енергії на цілий рік.

На території бази кафе, ресторан, бар, дитячий клуб, найбільший в Затоці басейн, тренажерний зал, тенісний зал, дитяче містечко, автостоянка.

Вартість туру на 1 особу включає проживання + проїзд, а також варіюється від 195 до 275 $ в залежності від кількості днів, обраних дат і типу номера. Дітям від 6 до 16 років (при 2х дорослих в номері) - знижка 25% від вартості туру при 2х місному розміщенні. Діти до 6 років (при 2х дорослих в номері) без дод.місця + проїзд - 160 BYN, а діти до 6 років (при 2х дорослих в номері) з дод.місце і проїздом - 220 BYN. Додатково оплачується: медична страховка; турпослуг - дорослі BYN 40.00; діти (до 12 років) - BYN 20.00; медична страховка за бажанням (15 - 20 бел.руб).


До списку записів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online