Розлучитися тепер стало набагато простіше

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

31 січня 2012, 12:56 Переглядів: 31 січня 2012, 12:56 Переглядів:   В Україні спростили порядок розірвання шлюбу, фото aktuel

В Україні спростили порядок розірвання шлюбу, фото aktuel.mynet.com.

Відтепер рішення суду про розлучення є остаточним, і українцям не треба звертатися до РАГСів для того, щоб отримати свідоцтво про розлучення. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН сказала головний спеціаліст відділу правової допомоги Департаменту у справах цивільного стану громадян Олександра Падучак.

За її словами, внесені зміни до Цивільного, Сімейного та Цивільно-процесуального кодексів, закон Україна про нотаріат. "Новітні норми цього закону стосуються зокрема порядку розірвання шлюбу", - зазначила Падучак.

Вона повідомила, що відтепер не передбачається проведення державної реєстрації розірвання шлюбу на підставі рішень судів про розірвання шлюбу.

Вона зазначила, що відтепер українцям не доведеться після розлучення звертатись до РАГСів для отримання свідоцтва. "Тепер рішення суду про розірвання шлюбу є остаточним документом, що підтверджує факт розірвання шлюбу. І тепер громадянам вже не потрібно йти до відділу державної реєстрації актів цивільного стану для того, щоб зареєструвати це рішення і отримати свідоцтво про розірвання шлюбу", - зазначила Падучак.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Розлучитися тепер стало набагато простіше". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online