Фіктивний шлюб перетворився ... в справжній!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зазвичай фіктивний шлюб укладають з меркантильних міркувань. Кому-то потрібна прописка, кому-то - довідка з загсу. 29-річна Олена Кузьменкова і не думала ні про що таке. Вона вирішила формально вийти заміж через сина. Рано чи пізно малюк почав би ставити питання про тата, що йому відповідати? Зазвичай фіктивний шлюб укладають з меркантильних міркувань

Фіктивний шлюб перетворився ... в справжній!

Можна було б розповісти, що батько героїчно загинув, але де докази того, що він був в принципі? Фотографії, наприклад? І тоді жінку осінило: поки син ще зовсім маленький, потрібно вийти заміж фіктивно, щоб обзавестися «речовими доказами»!

З чоловіками Олені чомусь не щастило. Подруги крутили романи, виходили заміж, а Лена закохувалася - і виявлялася кинутої, тільки-тільки почавши мріяти про весільному вбранні. Після трьох гірких розставань вона сказала собі - все, вистачить мріяти про заміжжя. І в 26 років вирішила народжувати дитину.

Жінка не боялася стати матір'ю-одиначкою. Олені здавалося, що народження і виховання малюка і змусять її подивитися на життя зовсім по-іншому. Вона хотіла взагалі перестати думати про чоловіків і зосередити своє життя тільки на дитину. А батько, розсудила вона, не забариться з'явитися.

Так і сталося - через півроку у Олени з'явився кавалер, а ще через місяць вона зрозуміла, що чекає дитину. І тут же усвідомила, що роман з його татом скоро закінчиться. Коли майбутній батько зник, Олена навіть не намагалася його розшукати. У визначений термін на світ з'явився малюк. Лена назвала сина Максимом.

Дивіться фоторепортаж: Найкоротші шлюби знаменитостей

Вона з головою поринула в турботи про крихті, і лише одна думка не давала спокою: що вона скаже хлопчикові, коли той виросте, про його батька? Про правду не могло бути й мови! «Звичайно, було б краще, якби я спочатку вийшла заміж, народила, а потім би розійшлася з чоловіком, - міркувала Олена. - Cамое головне - можна було б показати Максимка фотографії його батька ».

«І тут я сказала собі: я ж можу все це зробити зараз, поки Максим зовсім маленький! Мені потрібен був чоловік, який би не просто погодився сходити зі мною в загс. Я хотіла ще біле плаття і весільний кортеж », - згадує жінка.

Претендент довго не змусив себе чекати. Через кілька місяців знайома запитала Олену, чи не погодиться вона на фіктивний шлюб з одним чоловіком? Йому потрібен був штамп в паспорті, щоб влаштуватися на роботу в Брянську. Молода мама вирішила, що це доля, пише газета "Правиця" (Брянськ).

Після промов Олени про плаття і весільному кортежі Микола розгубився: що сказати його дорослої доньки Оксані? Та й плани у нього були інші - просто забігти в загс і розписатися. В результаті махнув рукою - будь що буде ...

«Він запитав:« Ти хоч зробиш мене героєм в очах сина? Нехай я буду космонавтом ... загиблим в небі. Або в крайньому випадку командиром підводного човна », - згадує жінка.

Читайте також: Мужів багато не буває ...

Почалися приготування до майже справжньому весіллі. Олені і Колі доводилося часто зустрічатися. Разом вибрали нареченому костюм. А собі наречена купила сукню за оголошенням в газеті - дешевенькі, але симпатичне. І мало не розплакалася від незадані жіночої долі. Увечері заглянув Микола.

«Я думаю, що білий« мерседес »на весіллі нам не завадить? - запитав він Нехай син думає, що його тато був багатим і щедрим». А Максимка «батько» подарував плюшеву машинку. Весілля пройшло як годиться. Микола навіть запросив Олену, її маму і двох свідків у ресторан, хоча ніхто цього не планував. Офіціанти так здивувалися, коли наречена запитала, чи є вільні столики ...

«Все пройшло на подив весело. Мені було добре і спокійно. Я раптом розслабилася ». - згадує Олена. Але коли Миколай не то жартома, чи то всерйоз почав наполягати на першу шлюбну ніч, Лена відповіла «ні». «Гаразд, у мене ще цілий медовий місяць попереду» - пожартував чоловік.

На наступний день Микола рано-вранці подзвонив «дружині», щоб «впоратися про її здоров'я». Так почався їх роман. Сусіди дивувалися: спочатку було весілля, тепер чоловік кожен день носить квіти, а ввечері йде кудись ночувати ...

«Одного разу Коля запитав:« Можна я буду за тобою доглядати по-справжньому? »- розповідає Олена. - І запропонував руку і серце. Замовили ми ресторан, покликали купу гостей. Я купила собі ошатне плаття, але не біле. Микола теж красиво одягнувся. Ми як би організували другу частину весілля ... А чому все так вийшло, гостям розповіла тамада ».

Тепер-то Олені вже точно буде що розповісти синові, коли вона подорослішає. Головне - вона з малюком знайшла щастя. Може бути тому, що просто була

Фіктивний шлюб перетворився ... в справжній!

сама собою, викинувши з голови всі комплекси, які зазвичай терзають мріє про заміжжя жінку. Щирість - то, чого нам так не вистачає для щастя. Здавалося б, така дрібниця ...

Найцікавіше читайте на головній сторінці сайту

Рано чи пізно малюк почав би ставити питання про тата, що йому відповідати?
Можна було б розповісти, що батько героїчно загинув, але де докази того, що він був в принципі?
Фотографії, наприклад?
Через кілька місяців знайома запитала Олену, чи не погодиться вона на фіктивний шлюб з одним чоловіком?
Після промов Олени про плаття і весільному кортежі Микола розгубився: що сказати його дорослої доньки Оксані?
«Він запитав:« Ти хоч зробиш мене героєм в очах сина?
«Я думаю, що білий« мерседес »на весіллі нам не завадить?
«Одного разу Коля запитав:« Можна я буду за тобою доглядати по-справжньому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online