Колектори і як з ними боротися - Безкоштовна консультація адвоката

  1. Якщо Вас «дістали» колектори, Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України пропонує наступний пакет...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Майже кожен українець не з чуток знає, який головним болем може обернутися не відданий вчасно кредит Майже кожен українець не з чуток знає, який головним болем може обернутися не відданий вчасно кредит. І неспокійно нашим співгромадянам не тільки через мучить їх сумління - свою вагому лепту в масову істерію українців внесли колекторські компанії. Адже методи, які вони активно практикують при «вибиванні» боргів з населення, не можна назвати ні гуманними, ні законними.

Хто такі колектори ПриватБанку:

Колектори - це компанії, професійно спеціалізуються на поверненні простроченої, регресивною, проблемної заборгованості. У США їх діяльність закріплена кодексом. А ось в Україні такого спеціального документа немає. Доводиться шукати окремі статті проти колекторів в Цивільному, Господарському кодексах і Конституції.

Якщо Вас «дістали» колектори, Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України пропонує наступний пакет документів щодо захисту від колекторів ПриватБанку:

  • Обгрунтоване лист з вимогою надання докладного розрахунку заборгованості і пропозиція з закриттям кредиту на умовах: «спочатку підписуємо договір, а потім платимо гроші».
  • Обґрунтовану заяву в прокуратуру про порушення колекторами закону. Після такого попередження, колектори йдуть на поступки, оскільки природа їх бізнесу не відповідає протидії з вашого баку.
  • Вимога виключення ваших персональних даних з їх Бази, так як Ви не давали дозвіл на використання ваших даних. За відмову, з першого червня колекторів можуть оштрафувати на суму від 3500-17000 грн. Тобто, якщо вони будуть вам дзвонити, значить вони користуються Вашими даними, а це значить - ШТРАФ для колекторів
  • Супровід грамотного погашення заборгованості

Які переваги Адвокатського і ріелторського об'єднання України як антиколекторів проти ПриватБанку:

  • Швидке досудове врегулювання фінансово-боргових спорів;
  • Нові технології на ринку колекторських послуг;
  • Управління в кризових ситуаціях на українському ринку;
  • Індивідуальний підхід до Нашим клієнтам;
  • 15 років досвіду на фінансовому ринку в Україні.

Безкоштовна консультація адвоката доступна за номером +38 044 384-00-47, або Ви можете Замовити зворотній дзвінок , І наш фахівець зв'яжеться в зручний час. Також Ви можете заповнити форму на отримання безкоштовної консультації в правій частині екрану (для ПК версій). ми рекомендуємо ознайомиться з відгуками наших Клієнтів і Партнерів . Наші юристи якісно і сумлінно виконують свою роботу . А наша цінова політика одна з найнижчих по Україні! Чекаємо Вас в нашому комфортному офісі , Для подальшої плідної співпраці!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online