Як боротися з колекторами?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зараз у більшості людей з'явилася можливість купувати нерухомість, автомобілі та товари в кредит. Це дуже зручно, адже для того щоб придбати довгоочікувану річ не треба збирати на неї гроші роками, а досить просто піти в банк і взяти кредит ...

Звичайно, вам доведеться платити за подібне «задоволення» відсотки, але і це не лякає більшість людей. Однак нерідко буває так, що у позичальника немає можливості гасити заборгованість перед банком.

Однак нерідко буває так, що у позичальника немає можливості гасити заборгованість перед банком

Як боротися з колекторами?

Коли позичальник перестає платити банку, то його справа нерідко передають у колекторське агентство .

Колектори - це люди, робота яких полягає в тому, щоб залякати боржника і змусити його платити. Однак варто пам'ятати про те, що ці люди теж законослухняні, і з ними теж можна боротися.

Отже, що ж робити тим людям, кредитна справа яких передали в колекторське агентство?

Ваш борг можуть передати колекторам навічно або ж в оренду на кілька місяців. Якщо за ці місяці колектора змушують боржника платити, то вони отримують відсотки за це. Якщо борг передають навічно, то це означає, що справа здається банку абсолютно безперспективним.

Все колектора починають вимагати гроші у позичальника за допомогою постійних дзвінків на телефон. Вони можуть дзвонити не тільки вдень, але і вночі. Якщо вам набридли подібні дзвінки, то змініть номер. Бажано, не оформляйте його на своє ім'я, щоб колектори не змогли його знайти.

Також працівники колекторського агентства нерідко починають дзвонити вашим близьким, друзям і співробітникам, щоб розповісти про те, що ви є злісним неплатником. Також вони можуть намагатися налаштувати ваших знайомих на те, щоб вони переконали вас оплатити кредит. Що ж робити в цьому випадку?

Ваші знайомі можуть пригрозити колекторам тим, що вони напишуть заяви на них за порушення особистому житті. Варто пам'ятати про те, що поки немає висновку суду про те, що ви є злісним боржником, ви можете подавати в суд за наклеп на всіх, хто вас так назве.

Нерідко бувають випадки, коли колектори приходять до вас в будинок і починають вести себе агресивно. В цьому випадку ви можете викликати співробітників поліції і говорити про те, що чужі люди загрожують вам. Потім слід написати заяву про те, що вас позбавляють права на недоторканність особистого життя і житла. Якщо працівники колекторського агентства впливають на вас фізично, то ви можете написати на них заяву за статтею про хуліганство.

Багато колектори залякують неплатників тим, що вони подадуть на них до суду за шахрайство. Однак варто пам'ятати про те, що якщо ви, хоча б раз платили за кредит. Те звинувачувати в шахрайстві вас ніхто не може.

Також необхідно пам'ятати про те, що коли вам телефонують колектори, вимагайте їх представитися. Якщо вони не хочуть представлятися, то ви маєте повне право перестати розмовляти. Обов'язково зберігайте всі повідомлення, які приходять вам на телефон від працівників колекторського агентства.

Для того щоб поскаржитися в прокуратуру на колекторів, необхідно записувати розмови з ними, зберігати всі смс-повідомлення, а також знайти свідків, які можуть підтвердити неправомірні дії працівників агентства.

Що ж необхідно робити для того, щоб не зіштовхнути з подібною ситуацією?

Якщо у вас немає можливості платити кредит , То необхідно піти в банк і написати заяву, в якому ви можете попросити відстрочку. Також ви можете попросити банк зменшити щомісячні платіж по кредиту. Однак в такому випадку ви повинні бути готові до того, що термін кредиту триватиме. Всі домовленості необхідно фіксувати на папері. Головне, не ховатися від банку і вносити хоча б якусь суму.

Якщо ж до вас почали приходити колектори. Те будьте уважні, записуйте все розмови на диктофон і пам'ятайте про те, що вони не мають право погрожувати вам і вашим близьким.


Як боротися з колекторами?
Отже, що ж робити тим людям, кредитна справа яких передали в колекторське агентство?
Що ж робити в цьому випадку?
Що ж необхідно робити для того, щоб не зіштовхнути з подібною ситуацією?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online