Весілля Ксенії Бородіної: Курбан Омаров не дозволяє дружині фотографуватися в бікіні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий чоловік Ксенії Бородіної заборонив своїй коханій робити фото в бікіні, а також наклав ряд інших заборон.

Випадок з килимками стався ще до весілля - в період, коли закохані притиралися один до одного. Коли Курбан переїхав до Ксенії, то виявив, що у неї є пунктик. Про це Бородіна розповіла у відвертому інтерв'ю.

"Була одна фішка, яка перший час дратувала. У мене в ванній кімнаті є три килимка, і вкрай важливо, щоб вони лежали рівно, як би смішно це не звучало. Один - біля туалету, другий - біля входу, третій - біля раковини. але чоловіки ж не розуміють жіночих примх. Звичайно, Курбан постійно їх зсував, - не без здригання згадує ведуча "Дому-2". - Я все думала, як же йому сказати, щоб не образити. Один раз натякнула, інший. Зрештою він зрозумів, посміявся і прийняв моє правило. з тих пір килимки на місцях. А обов'язки по дому ми розділили до ассіческі: щось полагодити, перевезти, зібрати - це до Курбану; приготувати, помити, забратися - до мене ".

Ксенія зізналася, що через ревнощі чоловіка не публікує більше в Instagram відверті знімки. "Якби Курбан був тираном, я б не провела з ним і дня. Єдине - намагаюся не нервувати його зайвий раз. Як зауважили мої передплатники, перестала викладати фото в купальнику, після того як він сказав:" Хочу, щоб деякі частини тіла бачив тільки я ". Він - чоловік, ревнує", - пояснила виданню StarHit відсутність своїх фото в бікіні телеведуча.

Але ж у Ксенії чудова фігура, і їй завжди було що показати, так що натовпи шанувальників перебувають в розладі. Зате Бородіна щаслива і кохана. За її словами, тільки поруч з Курбаном вона навчилася бути жінкою.

"Раніше, наприклад, коли ми були друзями, у нас траплялися сварки. І мені тоді було важливо виграти бій, як на війні. Кидала трубку і не передзвонювала, могли кілька днів не розмовляти. Тепер я розумію, що перемога - нема на війні, а в світі, - поділилася мудрістю дружина Омарова. - Важливо загасити вогонь. Вони сварилися через всякої фігні, хтось не те слово сказав. Потім починаємо один одного передражнювати, іржати. Чи не можемо ображатися. Я, буває, розлючуся, йду в кімнату. А Курбан приходить і так буденно: "Що дивитися будемо сьогодні, який фільм? Чайку налити? "І вся сварка тут же сходить нанівець".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Російський Діалог", у Ксенії Бородіної і Омара Курбанова є діти від попередніх стосунків.

У 2008 році Ксенія вперше вийшла заміж за бізнесмена Юрія Будагова. З ним вона познайомилася на Comedy Club. Вже 10 червня 2009 у них народилася дочка Маруся. Трохи пізніше ім'я первістка молода мама увічнила на своєму тілі. На руці Ксенії з'явилася витатуйована напис «Маруся».

Через кілька років, в 2011 році пара зі скандалом розлучилася. Журналістам тоді Ксенія розповіла, що розлучилася з чоловіком через те, що він "соромився у виразах" і "видавав брехливі сенсації" жовтій "пресі".

Журналістам тоді Ксенія розповіла, що розлучилася з чоловіком через те, що він соромився у виразах і видавав брехливі сенсації жовтій пресі

У Курбана також є дитина, син від попередніх стосунків. Його звуть Омар. Про матір нічого не відомо.

Про матір нічого не відомо

Відомо тільки, що Курбан Омаров народився 25 серпня 1980 року в селі Хаджалмахі Левашінского району. Чоловік за національністю дагестанець, цієї національності його тато, а мама - росіянка. Курбан є старшим сином власника великого забудовника з Махачкали Омара Омарова.

Ксенія і Курбан познайомилися близько трьох років тому на святкуванні дня народження Степана Меньщикова. До Ксенії Курбан знайомився з жінками по інтернету, його профіль був на кількох сайтах знайомств.

А Курбан приходить і так буденно: "Що дивитися будемо сьогодні, який фільм?
Чайку налити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online