Логіст з вантажоперевезень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні відгук про курс, про який так багато пишуть і говорять в інтернеті. Нещодавно на глопартt з'явився курс Онлайн - логіст. Не потрібно відразу говорити, що на Глопарте один шлак і немає робочих курсів. У цьому матеріалі не розповідають, як заробити на Форекс , Сайтах, Ютуб, cpa. Безумовно, всі ці способи працюють і приносять гроші, але зараз ми буде говорити про вантажоперевезення як бізнес і як освоїти справжню професію - логіст. Ще цю професію називають диспетчер.

Логіст займається організацією доставки вантажів. Але не потрібно заглиблюватися в основи цієї професії, щоб заробити. В курсі говориться про те, як знайти транспорт, вантажі, оформлення документів і в результаті про заробіток на вантажах. Логіст займається організацією доставки вантажів Це не халявний заробіток - це реальний бізнес на вантажоперевезеннях. Якщо ви хочете щось робити, лайкать фото за копійки або займатися набором тексту на дому, то ви ще не дозріли для справжніх грошей.

1. Комп'ютер, інтернет
2. Компанії (НЕ Сбербанк). Ощадбанк розпочав блокувати карти, на які надходять великі гроші. Можна скористатися картами банків: Альфабанк, Совкомбанк і т. Д.
3. Принтер і сканер або електронний підпис. Якщо немає принтера, можна роздруковувати документи на пошті або в фото майстерень та ін. Якщо є електронний підпис, то не потрібні ні принтер, ні сканер.

Працювати доведеться з сервісом ati.su. переходите, знайомтеся з розділами і зареєструйтеся. При реєстрації в розділі - назва фірми, ви вказуєте - фізична особа і свої ПІБ. Якщо у вас ІП, то вказуйте відповідно. Там де - профіль діяльності вказуєте - диспетчер. Далі потрібно вказати своє місто, телефон, пошту, контактна особа. Після цього вам прийде лист на поштову скриньку для підтвердження реєстрації. Так само потрібно підтвердити телефон. Далі авторизація в вашому кабінеті.

На проекті ati.su є платні і безкоштовні категорії користувачів. З безкоштовним варіантом можна теж прекрасно працювати, але у платних користувачів є деяка перевага. Не обов'язково платити, щоб тут заробити.

Принцип бізнесу на вантажоперевезеннях з сайтом ati.su

1. Пошук маршруту
2. Вантажу
3. Водія
4. Договір з замовником, підписання документів
5. Доставка вантажу водієм
6. Отримання оплати на вашу карту
7. Ви платите водію за доставку вантажу, залишок берете собі.

Більш детально ви можете дізнатися з курсу про вантажоперевезення, який я даю безкоштовно, дивіться нижче (на Глопарте він коштує приблизно 1000 рублів).

1. Знаходимо вантаж.
Щоб знайти вантаж, ви переходите на головну сайту ati.su. Ставите галочку там де - пошук вантажу в еліпсі. Звідки вантаж, куди, дата, день, місяць. Можна задати будь-які критерії пошуку. Тип кузова вкажіть - бортовий (але не обов'язково).

Після вказівки цих умов, вам відкриється список доступних вантажів у напрямку. Далі вам варто їх впорядкувати. Увага! Потрібні тільки такі замовлення, оплата за які перераховується на рахунок в банку або на вашу карту.

У розділах «завантаження», «розвантаження» вказана інформація по відправною і кінцевої точки доставки. Третій розділ шпальти - інформація про вантаж. Тут вказано який вантаж, його вага, обсяг. Нижче вказано замовника і його дані для того, щоб домовитися про вантаж.

2. Пошук водія для перевезення вантажу.
Ви робите ту ж роботу як і в пошуку вантажу. Переходьте в розділ - транспорт і шукайте машину у напрямку.

3. пов'язують з водієм і тим, кому потрібно відправити той чи інший вантаж. Обговорюєте з ними всі деталі перевезення. Поторгуйтесь з водієм, щоб у вас була хороша маржа (Відсоток від угоди).

4. Роздруковуєте договору або ще простіше - використовуєте електронний підпис, запевняєте документи онлайн. Зразки документів знаходяться в курсі.

5. Після підписання документів, водій відправляється за вантажем і перевозить його в зазначене місце. Ви тільки чекаєте, коли вантаж буде доставлений і оплачуєте водієві домовлену суму. Але для початку вам потрібно дочекатися, коли замовник вам перерахує гроші на карту. За договором він сплачує протягом 10 днів. Але, як правило, це відбувається протягом 1-3 днів. Буває, що замовник відразу вносить передоплату (це 50-80% від повної суми).

Скільки отримують логісти на вантажоперевезеннях? Скільки отримують логісти на вантажоперевезеннях

Наприклад, ви знайшли замовлення на перевезення будматеріалів з Пермі до Нижнього Новгорода. За перевезення замовник заплатить 48 000 рублей. ви знаходите водія, який погодитися доставити матеріали за 40 000 рублів. Ви не платите за паливо, запчастини і т. Д. В результаті ви отримуєте з одного замовлення 8 000 рублів чистого прибутку.

Для реалізації цієї діяльності, потрібно мати ІП або ТОВ. В курсі є інформація - покрокова інструкція як відкрити цей бізнес на вантажоперевезеннях. Доведеться займатися бухгалтерією. Але для зручності можна скористатися сервісом - інтернет бухгалтерія (докладніше в курсі). Сервіс візьме з вас гроші, але це буде дешевше і краще ніж наймати бухгалтера.

Але для початку можна не реєструвати свій бізнес, можна працювати без сплати податків. Заробіток в інтернеті податком не обкладається. Однак варто пам'ятати, що ви це робите на свій страх і ризик.

Чому водії та замовники не шукають самі вантажі?

Є такі, хто цим займається, але більшість не хочуть обтяжувати себе і тому на цьому можна нам заробляти.

Робота відбувається через інтернет. Ви не залежите територіально. Ви можете направляти вантажі не тільки по Росії. Для платних користувачів надається можливість пошуку вантажів в різних країнах.

В курсі ви можете знайти корисні поради, які допоможуть вам в роботі. Ось посилання - завантажити безкоштовно курс Онлайн логіст, заробіток від 8 000 рублів в день: yadi.sk/d/uVXjD90h3CNoaG (за це прошу цією статтею поділитися в соц. Мережах). Заранее спасибо, всім успішної роботи логістом!

Скільки отримують логісти на вантажоперевезеннях?
Чому водії та замовники не шукають самі вантажі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online